Danmarks førende inden for osteopati

Skrevet af Matti Kelmann, Fysioterapeut & Osteopat

BEHANDLING AF
CORONA SENFØLGER, COVID19

Corona senfølger fylder meget i den voksne del af befolkningen og mange døjer i meget høj grad med senfølger efter at have været smittet med corona.
WHO definerer senfølger som mindst ét symptom, der bliver ved over to måneder efter en infektion med ny coronavirus, covid19 og som ikke kan forklares med andre diagnoser. 

Den nyeste litteratur på området peger på, at hver anden voksne person, altså 50% at dem som har været smittet med ny coronavirus, covid19, corona rapporterer, at de fortsat har mindst et symptom ved langtidsopfølgning, hvilket er mere end 12 uger efter diagnosen er stillet. 


De mest hyppige symptomer på corona senfølger er:

 • Åndenød og hoste
 • Brystsmerter, trykken for brystet og hjertebanken
 • Træthed og feber
 • Koncentrations- og hukommelsesbesvær,
 • Hovedpine
 • Søvnforstyrrelser, perifer neuropati (nedsat/ændret følesans)
 • Svimmelhed og delir (forvirringstilstand som oftere ses hos ældre)
 • Mavesmerter, kvalme, diarre, vægttab/nedsat appetit (hos ældre)
 • Led- og muskelsmerter
 • Symptomer på depression og angst
 • Tab af smags-/lugtesans.
 • Tinnitus
 • Ørepine
 • Ondt i halsen.
 • Hududslæt


I mange tilfælde efter corona forsvinder symptomerne af sig selv, Årsagen til hvorfor man får senfølger er stadig for det meste ukendt og der mangler forskning på området og der er stadig sparsom viden for størstedelen af de rapporterede symptomer.

Der kan dog peges på en række mulige medvirkende årsager. Det gælder bl.a. svag antistofreaktion, inflammatorisk eller anden form for øget immunrespons, svag kondition pga. inaktivitet og psykologiske faktorer.


Hos CPH Osteopati ser vi rigtig mange personer med ovenstående symptomer,  og allerede inden covid-19 opstod, har vi hjulpet folk med de klassiske symptomer som der er på listen over senfølger, følgevirkninger og eftervirkninger efter COVID-19, corona.

Hos CPH Osteopati er vant til at behandle og hjælpe mennesker med langt de fleste problematikker som er nævnt som ovenfor.
Læs mere om behandling af symptomerne herunder.

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

CORONA SENFØLGER OG BØRN

Det er ikke kun den voksne del af befolkningen der kan blive ramt af corona senfølger. Det rammer i også vores børn, dog ikke i nær så høj grad.

Igen er der sparsom viden på området og derfor kan symtomerne også være overset eller fejlagtigt mistfortolket.

Et nyere engelsk studie har undersøgt 1.734 børn i alderen 5 – 17 år.

68% var helt symptomfrie indenfor 10 dage, 4% af børnene havde symptomer på corona senfølger mere end 4 uger efter diagnosen og  ca. 2% havde stadig symptomer efter ca 8 uger og falder således ind under WHO's definination for senfølger.

Det mest hyppige symptomer på corona senfølger for børn er:

 • Hovedpine
 • Træthed
 • Feber
 • Mavesmerter
 • Hoste
 • Anosomi (manglende lugtesans)


Lige som med den voksne del af befolkningen, så ser vi mange børn med ovenstående problemer. F.eks er børn med mavesmerter en stor del af vores hverdag på vores klinikker og vi er vant til at behandle børn. I kan roligt komme til os hvis jeres brøn lider af hovedpine, mavesmerter, nedsat lugtesans osv.

Samlet set kan man konkludere, at væsentligt færre børn oplever senfølger end voksne, og overordnet oplever de få, som får senfølger, nogle af de samme symptomer som de voksne.

Udredning for scoliose, behandling af rygsmerter, eksperter i krum ryg, skæv ryg, Skoliose, Scoliose, Osteopater specialister. Amager, København, Birkerød, Ballerup

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

OSTEOPATISK BEHANDLING TIL CORONA SENFØLGER

Hos CPH Osteopati anbefaler vi altid at man tager kontakt til egen læge først, hvis man mistænker man har corona senfølger, lige som vi anbefaler at følge lægens råd og tage i mod de kommunale og regionale tilbud om behandling. Mere information kan findes på sundhedsstyrelsens hjemmeside,

Vi tilbyder undersøgelse og behandling af følgende symtopmer til alle patienter uanset årsag. Vi vil altid lave en grundig osteopatisk undersøgelse og anamnese og sørge for at det er sikkert at opstarte en behandling. Vores klinikker er åbne for behandling af alle der mener de kan have gavn af osteopati og her under kan du læse lidt næmere omkring de hyppigste symptomer vi ser på vores klinik i forbindelse med senfølger efter coronavirus, covid19.

Er du i tvivl om hvor vidt vi kan hjælpe dig så tøv ikke med at kontakte os. Klik her


SENFØLGER ÅNDENØD OG OSTEOPATISK BEHANDLING

Oplever du åndenød kan det skyldes en lang række af problemer. Vi kan hjælpe dig der har funktionelle problemer med åndenød.

Problemer med åndenød eller med at trække vejret dybt kan skyldes spændinger i ryggen, spændinger i brystkasse, spændinger i åndedrætsmusklen, problemer med organer i bughulen eller problemer med nerveforsyning til de nævnte områder.
Stress, dårlig søvn og inaktivitet kan også spille en rolle.

Ofte ser vi at åndenød skyldes spændinger i vores vejrtrækningsmuskel, diafragma, det kan skyldes længere tid belastning eller stress, som kroppen også udsættes for når vi er syge eller har været syge længe. Vi kan hjælpe dig med funktionel åndenød og vi hjælper altid med grundig undersøgelse og behandling.


Læs mere om behandling af åndenød og vejrtræningsmusklen her:

SENFØLGER HOVEDPINE OG OSTEOPATISK BEHANDLING

  Hovedpine er en af de mest hyppige årsager til sygefravær blandt danskerne. Hver 3. dansker har på et tidspunkt søgt hjælp hos praktiserende læge for at komme deres hovedpine til livs. Spændingshovedpine er den mest almindelige hovedpine som ca 70% af befolkningen oplever. Symptomerne ved en hovedpine er ofte en spænding eller et tryk inde i hovedet. Det også også være svagere smerte som kan være kronisk, men som kan forværres af nogle specifikke bevægelser eller aktiviteter. Smerter i tindinger, bag øjnene, i baghovedet og en følelse af hovedet er tungt, er ofte sympotomer vi hører.
  Vi er vant til at behandle alle typer af hovedpine, migræne, nakkehovedpine, pulserende hovedpine, dunkende hovedpine og meget mere.

  Mange med efter virkninger efter corona nævner hovedpine og de ovennævnte symptomer. Vi kan hjælpe dig af med din hovedpine.


  Læs mere om hvordan vi hjælper dig af med hovedpine her


  SENFØLGER SOM TRÆTHED OG OSTEOPATISK BEHANDLING.

  Træthed kan skyldes mange ting og have mange årsager. Når vi møder klienter med træthed behandler vi ofte hormon -og nervesystemet,

  Vi undersøger og gennemgår hele din krop med grundig anamnese og en fysisk undersøgelse.

  Behandlingen betår typisk i at vi bruger blide osteopatiske cranio sacrale teknikker, hvor formålet er at bringe din krop i balance,

  Træthed kan nemlig ofte skyldes en stresset tilstand i kroppen, enten fysisk eller psykisk hvor kroppen er konstant klar til kamp.

  Vi vil bringe balance i dit hormon, immun og nerve system, så din krop igen kan vende tilbage til normal tilstand.


  Læs mere om vores osteopatiske teknikker og behandling her


  SENFØLGER SOM SVIMMELHED OG OSTEOPATISK BEHANDLING. 

  Et af mest typiske symptomer efter covid19, er svimmelhed.

  Svimmelhed forekommer ofte i den danske befolkining og hver tredje dansker over 65 år vil opleve svimmelhed i kortere eller længere perioder, men det rammer aldersgrupper.

  Hyppige årsager kan være nakkesmerter, blodtryk, kredsløb, øreproblemer mm. Svimmelhedssymptomerne kan variere i tid og kan være fra sekunder, minutter til timer.

  Det kan generelt være svært at finde de præcise årsager til svimmelhed, men vi har specialiseret os i at undersøge og tage udgangspunkt i den enkelte menneskes oplevelse af sin svimmelhed og lade behandlingen tage udgangspunkt i dette.

  Årsagerne til hvorfor man får svimmelhed som senfølge efter corona er uvidst, og det kan være en påvirkning af mange af kroppens systemer.

  Vi kan hjælpe med til at finde ubalancer i din krop, som kan være den mulige årsag til at du er svimmel.


  Du kan læse mere om behandling og hvordan du bliver fri for svimmelhed her.


  SENFØLGER MAVESMERTER OG OSTEOPATISK BEHANDLING

  Mavesmerter og maveproblemer, er endnu en hyppigt rapporteret senfølge eller eftervirkning efter covid19, coronavirus. Mavesmerter er  faktisk et generelt problem som ca. 15-30% af befolkningen lider af. Der findes mange forskellige typer at mavesmerter og årsagerne til dem er i mange tilfælde ens og osteopatisk tilgang til behandling af mavesmerter er meget effektiv.

  Typiske tegn på mavesmerter er irritabel tyktarm, forstoppelse, mavesmerter, mavekramper, hård mave, diarre, tynd mave (tynd afføring), luft i maven, forstoppelse, sure opstød, lactose intolerance, gluten intolerence, candida, mavekneb mv.

  Hos CPH Osteopati er mavesmerter og problemer en daglig ting og vi hjælper alle mennesker i alle aldersgrupper lige fra spædbørn til voksne.


  Du kan læse mere om mavesmerter her:

  Du kan læse mere om irritabel tyktarm her

  Du kan læse mere om forstoppelse og skjult forstoppelse her.  SENFØLGER OG LUGTESANS OG SMAGSSANS OG OSTEOPATISK BEHANDLING.

  Lugte og smagssansen har rigtig mange covid19 smittede prøvet at miste under deres sygdom med covid19, i langt de fleste tilfælde er den dog vendt tilbage, men for en stor del af de smittede har enten lugtesansen og eller smagssansen været helt væk eller nedsat efter sygdomsforløbet. Allerede langt tid inden Covid19 opstod, har vi hjulpet folk med manglende lugtesans og smagssans. I mange tilfælde er det ikke nemt at kende årsagen, men vi er specialuddannede i at behandle de kranie nerver der står for smags og lugtesansen.

  Vi kan hjælpe med at behandle dit kranio sacrale system, lige som vi vil have fokus på behandling af immun og hormon system hvis du lider af manglende lugte og eller smagssans.


  SENFØLGER OG TINNITUS OG OSTEOPATISK BEHANDLING.

  Tinnitus er en oplevelse af indre lyd lokaliseret til ørene, selvom høresansen og høre funktionen ikke er påvirket udefra.

  Vores hørenerve og vores balancenerve er tæt forbundet og tinnitus skyldes en påvirkning af hørenerven som derved kan påvirke balancenerven og omvendt. Tinnitus kan forekomme efter et slag på hovedet efter støjskader, efter skader i mellemøret, efter sygdom som f.eks corona, covid19 og ny corona vrirus, efter stress forløb, eller kan have en arvelig komponent.

  Tinnitus kan også være funktionel og skyldes spændinger i og omkring nakken og kæben. Osteopater behandler ofte funktionel tinnitus.


  Læs mere om behandling af tinnitus her:

  Læs mere om behandling af nakken her

  Læs mere om behandling af kæben her  SENFØLGER GENERELT OG OSTEOPATISK BEHANDLING. 

  Som nævnt så behandler vi langt de fleste symptomer der fremgår af listen. En del af emnerne er ikke uddybet her men hvis du lider af følgende problemer kan du kontakte os for flere informationer om hvordan vi behandler senføler, eftervirkinger og følgeproblemer som:

  Halssmerter, hjertebanken, led og muskelsmerter., søvnbesvær, diarre, udslet mv.


  - BOOK TID ONLINE KLIK HER

  - KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

  - AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

  CORONA SENFØLGER, OSTEOPATI,

  Der skal pointeres, at der er ikke kendskab til et specifikt evidensbaseret behandlings- eller genoptrænings/rehabiliteringstilbud til personer med langvarige symptomer/ senfølger ved COVID19. Vi har ikke special viden inden for behandling af covid19 patienter, men har kendskab til mange af de symptomer/ senfølger ved COVID19 og behandling heraf.
  Vi tager udgangspunkt i den konventionelle osteopatiske undersøgelse og behandling. Vores behandling skal ikke ses som en erstatning for den behandling man får i den primære sektor, men blot som et supplement, eller som et alternativ til dig der har været igennem den primær sektor uden at få det bedre.


  Anvendte betegnelser til beskrivelse af langvarige symptomer/senfølger efter COVID-19:

  • Senfølger efter COVID-19
  • Følgevirkninger efter COVID-19
  • Eftervirkninger efter COVID-19 Long-COVID-19
  • Post-COVID-syndrome
  • On-going COVID-19
  • Late sequelae COVID-19
  • Persistent symptoms of COVID-19
  • Long-term effects of COVID-19
  • Post-acute COVID-19
  • Syndrome Chronic COVID-19
  • Post-viral fatigue syndrome COVID
  • Long-term consequences of COVID-19


  - BOOK TID ONLINE KLIK HER

  - KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

  - AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

  HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

  Det siger vores kunder
  Susanne Falk Lorentzen

  Nemt at få tider, god behandling og jeg kan varmt anbefale Dzenis som ikke kun sørgede for at mine smerter forsvandt, men også forklarede årsag og de behandlinger han udførte. Tak for et fint forløb. Mvh Susanne

  (Translated by Google)
  Easy to get appointments, good treatment and I can highly recommend Dzenis, who not only made sure that my pain disappeared, but also explained the cause and the treatments he carried out. Thank you for a nice course. Etc. Susanne

  Se mere
  1 år siden
  Cecilie T (CT)

  Fantastisk behandling!

  (Translated by Google)
  Fantastic treatment!

  Se mere
  1 år siden
  Anne-Sofie Kristoffersen

  Havde en rigtig god og meget behagelig oplevelse hos Cph osteopati. Blev mødt med empati, ro og en meget professionel behandler. Tak for det. Kan varmt anbefale dette sted.

  (Translated by Google)
  Had a really good and very pleasant experience at Cph osteopathy. Was met with empathy, calmness and a very professional therapist. Thank you. Can highly recommend this place.

  Se mere
  2 år siden
  Nanna Moos

  Min inderligste anbefaling går hertil - Matti. Matti har givet mig min hverdag tilbage efter et forløb i trygge hænder i en rolig atmosfære. Det er rart at blive mødt i øjenhøjde med en faglighed og medmenneskelighed SÅ fin. Jeg er kommet i stærk bedring med et resultat af et markant fald i sygedage efter, at Matti har behandlet mine mavesmerter. Det her sted var mit sidste forsøg på bedring. Jeg valgte Matti ud fra hans gode anmeldelser og hans beskrivelse af sig selv på hjemmesiden- som jeg kun kan være enig i. Matti fandt en sammenhæng, hvor jeg havde ubalance, som tidligere behandlere i sundhedssystemet ikke kunne. Jeg ved, hvor jeg kan finde Matti, såfremt problemer igen mod forventning og håb skulle opstå. Alt i alt, en god oplevelse. 🙏🏼 :)

  (Translated by Google)
  My heartiest recommendation goes here - Matti. Matti has given me back my everyday life after a course in safe hands in a calm atmosphere. It is nice to be met at eye level with such fine professionalism and humanity. I have made a strong recovery with a significant reduction in sick days as a result after Matti treated my abdominal pain. This place was my last attempt at recovery. I chose Matti based on his good reviews and his description of himself on the website - which I can only agree with. Matti found a context where I had an imbalance that previous practitioners in the health system could not. I know where I can find Matti, should problems arise again against expectation and hope. Overall a good experience. 🙏🏼 :)

  Se mere
  2 år siden
  Katrine Borres Jensen

  Jeg har været rigtig glad for at komme hos CPH osteopati.
  Matti er fagligt super dygtig og også en enormt behagelig person. Han har en rigtig god fornemmelse for mit forhold til min krop og tilpasser behandlingen derefter.
  Mit problem viste sig i sidste ende at kræve en operation, så det blev ikke som sådan ”løst” hos Matti, men han har været en kæmpe hjælp i processen med at nå frem til den løsning og i beslutningen om, hvorvidt jeg skulle takke ja til operation – igen med en rigtig fin fornemmelse for mit personlige udgangspunkt og mine behov. Jeg har virkelig følt mig set og forstået.
  Jeg er ikke i tvivl om, at det er Matti jeg går til, næste gang jeg har behov for hjælp.

  (Translated by Google)
  I have been very happy to come to CPH osteopathy.
  Matti is professionally super skilled and also an enormously pleasant person. He has a really good feel for my relationship with my body and adapts the treatment accordingly.
  My problem turned out to require surgery in the end, so it wasn't "solved" as such with Matti, but he has been a huge help in the process of reaching that solution and in deciding whether I should accept for surgery - again with a really good feeling for my personal starting point and my needs. I really felt seen and understood.
  I have no doubt that Matti is the one I go to the next time I need help.

  Se mere
  2 år siden
  Dino Knudsen

  Matti er en superb behandler, han diagnosticerede hurtigt det problem som jeg døjede med (som bl.a. flere læger havde overset i årevis), behandlede og instruerede mig i hvorledes jeg gennem en egen indsats kunne forebygge problemet. Det har hjulpet mig gevaldigt. Siden har han også været flink til at svare på spørgsmål og give gode råd, selvom jeg ikke længere går til behandling hos ham. Jeg kan derfor stærkt anbefale Matti, han er en fagligt indsigtsfuld, yderst kompetent og samvittighedsfuld behandler.

  (Translated by Google)
  Matti is a superb therapist, he quickly diagnosed the problem I was suffering from (which, among other things, several doctors had overlooked for years), treated and instructed me in how I could prevent the problem through my own efforts. It has helped me tremendously. Since then, he has also been good at answering questions and giving good advice, even though I no longer go to him for treatment. I can therefore strongly recommend Matti, he is a professionally insightful, highly competent and conscientious therapist.

  Se mere
  4 år siden
  Det siger vores kunder
  Steen Holm Lauridsen

  Super god oplevelse ! Hurtig afklaring af behandlingsforløb - de givne øvelser og behandlinger gav det ønskede resultat efter det oplyste antal konsultationer. Kan varmt anbefale CPH Ostepati !!

  (Translated by Google)
  Super good experience! Quick clarification of the course of treatment - the given exercises and treatments gave the desired result after the stated number of consultations. Can highly recommend CPH Ostepati!!

  Se mere
  3 år siden
  Julie Mai Marup

  Vil gerne anbefale Mette fra CPH Osteopati til behandling af spædbørn med smerter. Vi kom til Mette med vores lille pige på knap 3 uger da hun skreg i alle hendes vågne timer. Mette fandt hurtigt frem til kernen af problemet og allerede efter et par behandlinger havde vores lille pige det markant bedre. Efter 3 behandlinger har vi nu en pige i rigtig god trivsel. Vi vil med garanti vende tilbage til Mette hvis behovet opstår!

  (Translated by Google)
  Would like to recommend Mette from CPH Osteopathy for the treatment of infants with pain. We came to Mette with our little girl of almost 3 weeks when she screamed in all her waking hours. Mette quickly found the core of the problem and after just a few treatments, our little girl felt significantly better. After 3 treatments, we now have a girl in very good health. We will definitely return to Mette if the need arises!

  Se mere
  3 år siden
  Hans Ekman-Henningsen

  Jeg har gået hos Rene og er utrolig glad for hans professionelle og dygtige tilgang til mine udfordringer. Der er ingen tvivl om, at Rene ved hvad han taler om! Kan varmt anbefales

  (Translated by Google)
  I have gone to Rene and am incredibly happy with his professional and skillful approach to my challenges. There is no doubt that Rene knows what he is talking about! Can be highly recommended

  Se mere
  3 år siden
  Denise D. Pedersen

  Jeg har gået en god periode hos Mette. Hun er dybt professionel under behandling, og man kan til en hver tid stille spørgsmål. Hun har givet mig enormt mange gode øvelser, jeg kan hive frem og bruge, hvornår jeg end må have brug for dem.
  Jeg vil til enhver tid vælge Mette.

  (Translated by Google)
  I have been with Mette for a good period of time. She is deeply professional during treatment, and you can ask her questions at any time. She has given me a huge number of good exercises that I can pull out and use whenever I may need them.
  I will always choose Mette.

  Se mere
  3 år siden
  Finn Nedergaard

  3 behandlinger af Rene i CPH Osteopati fjernede mine skuldersmerter.

  Jeg gik til CPH Osteopati for at få behandlet smerter i min venstre arm og skulder. Smerterne, der gjorde at jeg sov dårligt og at jeg bl.a. ikke kunne cykle uden at få ret stærke smerter, havde ved behandlingens start i varierende grad været tilstede i 3 måneder. De skyldtes sikkert eftervirkninger fra en frossen skulder, jeg havde haft 2 1/2 år tidligere.
  Rene undersøgte min overkrop og behandlede mig ved første besøg. Allerede efter første behandling fik jeg det bedre, og efter anden behandling, en uge efter, var smerterne reduceret til ukendelighed. Efter 3. og sidste besøg var smerterne helt væk, og her - 2 uger efter - er de stadig helt væk.
  Jeg er naturligvis glad for resultatet, og - efter at have gået til traditionel fysioterapi i nogle år - kan jeg ikke lade være med at dele min oplevelse af, at osteopati simpelthen kan noget mere. Der blev trykket og behandlet flere og andre steder end jeg forventede, f.eks. i mavemuskulaturen. Dette må skyldes osteopatens forståelse af sammenhængen og metodens helhedsbetragtninger.
  Rene får hermed min bedste anbefaling ift. behandlingen, men også for sin klare og positive måde at kommunikere på.
  Finn Nedergaard

  (Translated by Google)
  3 treatments by Rene at CPH Osteopathy removed my shoulder pain.

  I went to CPH Osteopathy to have pain in my left arm and shoulder treated. The pain that caused me to sleep badly and that I, among other things, could not ride a bicycle without experiencing quite severe pain, had been present for 3 months to varying degrees at the start of the treatment. They were probably the after effects of a frozen shoulder I had 2 1/2 years earlier.
  Rene examined my upper body and treated me on the first visit. Already after the first treatment I felt better, and after the second treatment, a week later, the pain was reduced beyond recognition. After the 3rd and last visit the pain was completely gone, and here - 2 weeks later - they are still completely gone.
  I am naturally happy with the result and - after going to traditional physiotherapy for a few years - I cannot help but share my experience that osteopathy can simply do something more. It was printed and processed more and in other places than I expected, e.g. in the abdominal muscles. This must be due to the osteopath's understanding of the context and the overall considerations of the method.
  Rene thus gets my best recommendation regarding the treatment, but also for his clear and positive way of communicating.
  Finn Nedergaard

  Se mere
  4 år siden
  Kristina Kristiansen

  Efter flere måneder med spændinger, smerter i nakken og hovedpine, har Kims massage gjort underværker. Efter første massage faldt mine skuldre ned, den daglige hovedpine forsvandt, jeg har nu langt flere gode dage end dårlige dage. Kim meget kompetent og behagelig, under massagen bliver der trykket til når det er nødvendigt, aldrig for hårdt eller for blødt.
  Matti har også hjulpet med flere problemer, som andre behandlere ikke har kunnet hjælpe med. Der er altid hurtig diagnosticering, god og realistisk vejledning.
  Kan varmt anbefale både Matti og Kim :)

  (Translated by Google)
  After months of tension, neck pain and headaches, Kim's massage has worked wonders. After the first massage my shoulders sagged, the daily headaches disappeared, I now have far more good days than bad days. Kim very competent and pleasant, during the massage the pressure is applied when necessary, never too hard or too soft.
  Matti has also helped with several problems that other therapists have not been able to help with. There is always a quick diagnosis, good and realistic guidance.
  Can highly recommend both Matti and Kim :)

  Se mere
  4 år siden

  ADRESSER

  KØBENHAVNSTRANDLODSVEJ 12, 2300 KØBENHAVN S

  BIRKERØD - HOVEDGADEN 2-4 1 sal, 3460 BIRKERØD

  BALLERUP - BORUPVANG 3C, 2750 BALLERUP

  (WTC Healthcare Center)

  HELSINGØR  BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal, 3000 HELSINGØR,

  Helsingør Sundhedshus, klinik 8

  KØGE - FALKEVEJ 22, 4600 KØGE

  KONTAKT

  Spørgsmål eller booking?

  Telefon: 93 888 303

  Kontakt os på mail

  kontakt@cphosteopati.com

  Book tid online 

  KLIK HER