Danmarks førende inden for osteopati

Skrevet af Matti Kelmann, Fysioterapeut & Osteopat

HAR DU PROBLEMER MED DIN

PUDENDUS NERVE ?

KORT OM PUDENDUS NERVEN

Pudendus nerven er en overset nerve der kan være skyld i kroniske problematikker der især relaterer sig til smerter og eller problemer i og omkring bækkenbund, inkontinens, kønsorganer, sexuel samvær, erektion mv. Problemer med pudendus nerven er ofte tabubelagte fordi det ofte relaterer sig til kønsorganer og sexuel dysfunktion og det kan ofte være svært at finde information om disse emner.
Problemer med pudendus nerven er meget ofte misdiagnosticeret og unerdiagnosticeret hvilket ofte kan føre til lange behandlings og undersøgelses forløb uden resultat.


Denne side henvender sig til dig der lider af smerter under sex, smerter fra kønsorganer, smerter fra bækkenbunden og smerter fra mellemkødet, inkontinens, vandladningsproblemer, forstoppelse, vulvudyni, dyspareuni, manglende sexlyst, erektions problemer, føleforstyrrelser omkring bækkenbund og kønsorganer og meget mere.


Hos CPH Osteopati ser vi dagligt klienter med smerter og problemer der relaterer sig til pudendus nerven. Vi har speciale i undersøgelse og behandling af pudendus nerven og årsager til problemer med pudendus nerven.

ANATOMI OG PUDENDUS NERVEN

Anatomien for Pudendus nerven er kompleks og dette punkt henvender sig til de som er meget interessede og ønsker at gå i dybden med nerven, det kan springes over.

Pudendus nerven udspringer fra vores korsben, på forsiden, inden i vores bækken. Den udspringer fra vores S1, S2 og S3 segment.
Nerven har både sensoriske (følesans), motoriske (bevægelse) og autonome nerve fibre.  Problemer med nerven giver dog oftest problemer med sensibiliteten.

Fra bækkenet går den mellem vores coccygeus muskel (muskel til halebenet) og vores pirifomris muskel lige vedsiden af vores iskias nerve.  Se vores anatomiske video og forklaring af piriformis syndrom og iskias nerve her.
Nerven går ud af bækkent omkring og lige over vores sacrotuberale ligament sammen med vagus nerven, slår et skarpt sving og går ind igen i bækkenet umiddelbart under samme ligament. 

Her efter går den i pudendus kanalen, kaldet Alcocks kanal, hvor efter den ender med at give signaler, til bækkenbund, muskler omkring anus, omkring urinrøret, penis og klotoris mm

PUDENDUS NERVEN SYMPTOMER;

Det mest hyppige symptom der findes når det kommer til pudendus nerven er smerter fra bækkenbunden der bliver forværret af at sidde ned og som bliver forbedrede af at stå op eller sidde på et toilet. Ca 50% af alle med pudendus problemer oplever dette problem.

Men nerven har mange funktioner og forsynings omåder, her kan du læse om de mest hyppige symptomer på problemer med Pudendus nerven.

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

PUDENDUS NERVEN OG SYMPTOMER VED SEX.

Har du smerter under sex, en ukomfortabel følelse under sex eller er du over følsom omkring dine kønsorganer så kan pudendus være problemet.

Sexuel dysfunktion, med smerter under sex, kroniske smerter ved skedeåbningen, nedsat sexlyst, og erektions problemer hos mænd ses nemlig meget ofte hvis du har problemer med din pudendus nerve.

Det skyldes nervens innervation af vores kønsorganer.


Flere oplever smerter under sex og at tror at det er normalt at sex gør ondt, men det kan i mange tilfælde skyldes problemer med din pudendus nerve.

Et besøg hos gynækologen eller egen læge løser sjældent disse problemer, hvis pudendus nerven er årsagen. Vi kan hjælpe dig med behandling hvis du har smerter under sex.

PUDENDUS NERVEN OG SYMPTOMER VED KØNSORGANER.

Har du problemer med nerven kan du også opleve smerter i dine genitiala.

For kvinder særligt i klitoris som også kan være hypersensitiv og hos mænd kan det være smerter fra penis lige som der kan være problemer med ejakulation (sædafgang).

For begge køn gælder det at man kan have spædninger og smerter, både jagende brændende og sviende smerter fra mellemkødet, anus og omkring urinrøret.
En følelse af hævelse eller noget der trykker indefra i dit mellemkød og omkring dit anus, det kan føles som en golf bold ses også ofte.

PUDENDUS NERVEN OG SYMPTOMER PÅ INKONTINENS.

Du kan også opleve problemer med inkontinens idet neven giver signaler til vores glatte muskulatur omkring vores urinrør. Der kan derfor opstå problemer med at holde på vandet. Det kan især være under hop gang, eller fysisk anstrengelse, men det kan også vise sig i form af hyppige tissetrang og meget kraftig pludselig tisse trang.

Pudendus nerven kan også være årsag til at det kan være svært at komme af med vandet og simpelthen at det er svært at starte med at tisse.


 - Læs mere om inkontinens problemer her.

PUDENDUS NERVEN OG TARMSYSTEMET.

Hvis du lider af forstoppelse kan det skyldes din pudendus nerve giver signal til   omkring endetarmen , problemer med nerven vil give problemer med at komme af med afføring hvilket kan føre til forstoppelse.

Den kan også være årsag til det modsatte nemlig rektal inkontinens, hvor afklemningen af nerven kan give signalforstyrrelser, der giver problemer med at trække anus sammen.

Hvis der er pudendus nerve problemer viser de sig ofte minutter eller timer efter afføring med smerter.


 - Du kan læse mere om forstoppelse her

PUDENDUS NERVEN OG FØLEFORSTYRRELSER.

Prikkende stikkende og summende fornemmelser, kulde og varme forstyrrelser eller følelsesløshed i om omkring bækkenbund, kønsorganer, rektum, mellemkøb,  mv ses ofte ved problemer med pudendus nerven. Generelt ved nervefklemning er dette meget hyppige symptomer, noget som mange ofte kender ved afklemning af f.eks iskias nerven hvilket  kan summe eller prikke ned i benene.

Du kan også opleve en kraftig hypersensibilitet, hvor let berøring næsten kan give smerter og nydelse sexuelt kan derfor være svær at opnå.

Det kan også være du oplever føleforstyrrelser ved almindelige dagligdags ting som at sidde, cykle, køre bil, stå op gennem længere tid mv.

PUDENDUS NERVEN OG BÆKKENBUNDEN SAMT GRAVIDITET.

Som tidligere nævnt er smerter fra bækkenbunden det hyppigeste symptom hvis man har problemer med bækkenbunden. Det giver ofte smerter under sex, ved samleje, når man bruger bugpressen på toilettet, når man sidder osv.

Aktiviteter der ligger pres på bækkenbunden kan give smerter, men også et indvendig pres på bækkenbunden og derved nerven kan give problemer,

Under en graviditet vil dder opstå et indre pres på bækkenbunden og er derved også en årsag til problemer med pudendus nerven. I de fleste tilfælde forsvinder problemet når når baby er født, men i andre tilfælde fortsætter smerterne og er blevet mere kroniske fordi nerven har været generet over lang tid. I de her kan vi også hjælpe med behandling.


- Du kan læse mere om bækkensmerter generelt her:

- Du kan læse mere om graviditets problemer her

AFKLEMNING AF PUDENDUSNERVEN / AFKLEMNINGSSYNDROM / PUDENDUS NEURALGI

Ovenstående symptomer skyldes i mange tilfælde afklemning af nerven i dens snævre forløb igennem bækkenet. Det kaldes også for afklemingssyndrom eller pudendus neuralgia.

Direkte afklemning af nerven sker sjældent, men nerven kan ofte være påvirket eller irriterret. Afklemning sker dobbelt så ofte hos kvinder som hos mænd

Der er flere steder i kroppen hvor afklemingen kan ske og man deler overordnet afklemnings syndromet op i 4 kategorier.


  1. Afklemning under piriformis musklen der hvor den kommer ud sammen med iskias nerven - læs mere om piriformis syndrom her.
  2. Afklemning mellem sacrotuberale og sacrospinale ligamenter, der hvor nerven slår det skarpe sving og går ind i bækkenet igen - se tidligere
  3. Afklemning i Alcocks kanal.
  4. Afklemning der hvor nerven ender.


Disse 4 områder er oftest årsager til problemer med pudendus nerven og er steder hvor vi som osteopater leder efter årsagen til dine pudendus smerter.

Vi undersøger også efter og behandler, korsben, bækken, hofte og lænd da de har stor indvirkning på udspringet for neven. Læs mere om vores behandlingsmetoder senere.

Uanset hvor nerven bliver afklemt vil der være en række faktorer og årsager der spiller ind, 

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

Det mest hyppige symptom der findes når det kommer til pudendus nerven er smerter fra bækkenbunden der bliver forværret af at sidde ned og som bliver forbedrede af at stå op eller sidde på et toilet. Ca 50% af alle med pudendus problemer oplever dette problem. Men nerven har mange funktioner og forsynings omåder, her kan du læse om de mest hyppige symptomer på problemer med Pudendus nerven. Vi kan hjælpe dig med din pudendus nerve. Vi er specialister. CPH Osteopati

ÅRSAGER TIL PROBLEMER MED PUDENDUSNERVEN 

Der findes mange årsager til problemer med pudendus nerven foruden afklemningssyndromet, hos CPH Osteopati har vi lang uddannelse inden for udredning og behandling af nervesystemet.

En vigtig del af et godt behandlingsforløb er at identificere årsagen til problemerne.

Her kan du læse om de mest gængse årsager til pudendus problemer.

SIDDENDE POSITION OG PROBLEMER MED PUDENDUS NERVEN

Den siddende position kan medvirke som årsag til smerter fra pudendus nerven

Længere tids siddende position vil skabe et tryk og kompression på korsbenet som kan give problemer der hvor nerven udspringer fra korsbenet men også i de førnævnt snævre passager. Det er en at de mest hyppige årsager til pudendus problemer.

Man kan i nogle tilfælde løse problemet med hyppigt at skifte siddestilling og stol samt ved at variere med at stå mere op.

CYKLING OG PUDENDUSNERVEN

Mange motionscyklister oplever problemer med pudendus nerven, men efter indtog af elcykel hvor mange nu cykler længere distance som transport og pendling ser vi problemet hyppigere.

Fælles er at de får problemer fordi cykelsaddlen presser på mellemkød og bækkenbund (Hertil)

FØDSEL OG PUDENDUS PROBLEMER

En vaginal fødsel kan være en hård process for en krop. For uden der har været tryk inde fra mod bækkenbunden i månedsvis, så vil det at føde et barn også yde et enormt pres. Det kan påvirke din pudendus nerve.

Bristning omkring skedeåbning og ved endetarmen under en fødsel samt klip for at gøre plads til baby er også noget der kan genere nerven, da den giver signal i og omkring disse områder.

Det arvæv der kan opstå ved bristninger og klip kan også være en generende faktor for nerven og er også noget vi kan hjælpe dig med via manuel behandling.

OPERATION, ARVÆV OG PUDENDUS

Som tidligere nævnt kan arvæv genere hvis man er bristet eller er blevet klippet underfødsel. Andre operationer i underlivet eller bækkenbunden så som cyste fjernese, operationer af endometriose, operationer af æggestokke, livmoder eller udskrab være med til at give problemer med arvæv der potentielt kan genere pudendus nerven. Vi spørger altid ind til tidligere operationer i vores anamnese ved dit første besøg hos os.

FALD ELLER SLAG ER EN KLASSISK ÅRSAG TIL PUDENDUS PROBLEMER

Et direkte fald eller stød til bækkenet, lænden, korsbenet eller halebenet kan resultere i pudendus problemer.

Et stød kan ændre biomekanikken og bevægeligheden omkring leddene og derved forsnævre de områder hvor nerven skal passere.

Det kan give et tryk på nerven der hvor den passerer og symptomerne kan opstå.

Generel kan nedsat bevægelse af bækken, lænden, korsbenet eller haleben skabe problemer for nerven da den udspringer fra korsbenet og de 3 enheder samarbejder biomekanisk. Derfor behandler vi altid disse områder hvis du har problemer.


- Du kan læse mere om bækken problemer her

- Du kan læse mere om halebens problemer her

HOFTEN OG HOFTEPROBLEMER KAN VÆRE INDIREKTE ÅRSAG

Hvis du har problemer med hoften kan det give poudendus problemer, især hvis du mangler rotation af hoften. Pirifomis musklen som er hovedmotor for udadrotation samt obtoratorius musklen kan, hvis de er spændte, eller sat på stræk afklemme nerven der hvor den går ud af bækkenet sammen med iskias nerven og eller der hvor den igen går ind i bækkenet.

Derfor undersøger og behandler vi altid hoften hvis der er problemer med pudendus.


- Du kan læse mere om hofte problemer her

KORSBENET OG PROBLEMER MED PUDENDUSNERVEN

Nerverne der danner pudendus nerven udspringer fra korsbenet.

Så har du smerter fra SI-leddene (bækkenleddene) eller smerter fra korsbenet kan det påvirke nerven direkte.

Hvis det korsbene mangler bevægelse eller hvis det har været udsat for tryk gennem længere tid kan det påvirke nerven og give de tidligere nævne smerte problemer.

Vi undersøger derfor altid korsbenets bevægelighed og funktion.

RYGGEN KAN VÆRE ÅRSAGEN

De nederste hvivler i ryggen har en direkte indvirkning på korsbenes funktion og bevægelse, så gamle smerter fra lænden, eller problemer fra lænden så som duscus prolapos, hold i lænden, spædninger eller smerter fra lænden kan have en inddirekte påvirkning på korsbenet og derved kan piudendus nerven problemer opstå.

Vi undersøgeler og behandler altid lænden og rygsøjlen generelt fordi her kan åsagerne til problemer med pudendus nerven ligge.


- Du kan læse mere om rygproblemer her.

PUDENDUSNERVEN OG OSTEOPATISK BEHANDLING

Som tidligere nævnt er det vigtigste at undgå det stimuli der generer selve nerven. Det kan være utroligt svært at identificere præcis hvad den bagved liggende årsag er, men med vores osteopatiske helkropsorienterede tilgang og lange erfaring med behandling og undersøgelse af nerven kan vi hjælpe de med at identificere årsagen.

KONSERVATIV BEHANDLING AF PUDENDUS NERVEN

Konservativ behandling er således meget vigtig, og hvis der er tale om mere åbenlyse tilfælde som f.eks at smerterne opstår når man cykler, så kan man sørge for at nedsætte aktiviteten eller skifte saddel eller sørge for mere pudebestyttelse i skridt området.

Andre aktivteter som man kan være opmærksom på at begrænse eller ændre intensitet i kan være løb, roning, gymnastik, skisport og styrke relaterede hoftebøjnings øvelser.

Ca. 20 - 30% af alle med pudendus nerve problemer ved opleve en fremgang ved at justere aktivitets niveau eller få identificeret aktivteten der er årsagen.

MANUEL OSTEOPATISK BEHANDLING AF PUDENDUSNERVEN

Vores manuelle tilgang er helt unik. Det starter med en undersøgelse af hele din krop for at finde strukturen der kan være årsag eller som klemmer på nerven.

Ofte vil vi, med vores hænder undersøge og behandle bækken, ryg/lænd, hofte, korsben og haleben og muskler der relaterer sig her til.

Men det kan også være, at vi skal behandle dine bækkenorganer som livmoder, blærer, urinrør og prostata ligesom muskelbehandling af bækkenbunden kan være nødvendig. Det gør vi med osteopatiske teknikker der både kan være interne og eksterne. Vi vurderer fra gang til gang hvilken tilgang der vil være det bedste i dit tilfælde og vi inddrager dig i behandlingen hele vejen.


Formålet med den osteopatiske manuelle behandling er at frigrøre strukturer der klemmer eller generer på nerven. Vi vil altid tjekke de 4 afklemningssteder men andre problemer som forstoppelse, arvæv, hævelser, problemer med lænden, korsbenet, hoften, bækkenet mv skal også undersøgelse og behandles i tilfælde der kræver det.

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Det siger vores kunder
Susanne Falk Lorentzen

Nemt at få tider, god behandling og jeg kan varmt anbefale Dzenis som ikke kun sørgede for at mine smerter forsvandt, men også forklarede årsag og de behandlinger han udførte. Tak for et fint forløb. Mvh Susanne

(Translated by Google)
Easy to get appointments, good treatment and I can highly recommend Dzenis, who not only made sure that my pain disappeared, but also explained the cause and the treatments he carried out. Thank you for a nice course. Etc. Susanne

Se mere
1 år siden
Cecilie T (CT)

Fantastisk behandling!

(Translated by Google)
Fantastic treatment!

Se mere
1 år siden
Anne-Sofie Kristoffersen

Havde en rigtig god og meget behagelig oplevelse hos Cph osteopati. Blev mødt med empati, ro og en meget professionel behandler. Tak for det. Kan varmt anbefale dette sted.

(Translated by Google)
Had a really good and very pleasant experience at Cph osteopathy. Was met with empathy, calmness and a very professional therapist. Thank you. Can highly recommend this place.

Se mere
2 år siden
Nanna Moos

Min inderligste anbefaling går hertil - Matti. Matti har givet mig min hverdag tilbage efter et forløb i trygge hænder i en rolig atmosfære. Det er rart at blive mødt i øjenhøjde med en faglighed og medmenneskelighed SÅ fin. Jeg er kommet i stærk bedring med et resultat af et markant fald i sygedage efter, at Matti har behandlet mine mavesmerter. Det her sted var mit sidste forsøg på bedring. Jeg valgte Matti ud fra hans gode anmeldelser og hans beskrivelse af sig selv på hjemmesiden- som jeg kun kan være enig i. Matti fandt en sammenhæng, hvor jeg havde ubalance, som tidligere behandlere i sundhedssystemet ikke kunne. Jeg ved, hvor jeg kan finde Matti, såfremt problemer igen mod forventning og håb skulle opstå. Alt i alt, en god oplevelse. 🙏🏼 :)

(Translated by Google)
My heartiest recommendation goes here - Matti. Matti has given me back my everyday life after a course in safe hands in a calm atmosphere. It is nice to be met at eye level with such fine professionalism and humanity. I have made a strong recovery with a significant reduction in sick days as a result after Matti treated my abdominal pain. This place was my last attempt at recovery. I chose Matti based on his good reviews and his description of himself on the website - which I can only agree with. Matti found a context where I had an imbalance that previous practitioners in the health system could not. I know where I can find Matti, should problems arise again against expectation and hope. Overall a good experience. 🙏🏼 :)

Se mere
2 år siden
Katrine Borres Jensen

Jeg har været rigtig glad for at komme hos CPH osteopati.
Matti er fagligt super dygtig og også en enormt behagelig person. Han har en rigtig god fornemmelse for mit forhold til min krop og tilpasser behandlingen derefter.
Mit problem viste sig i sidste ende at kræve en operation, så det blev ikke som sådan ”løst” hos Matti, men han har været en kæmpe hjælp i processen med at nå frem til den løsning og i beslutningen om, hvorvidt jeg skulle takke ja til operation – igen med en rigtig fin fornemmelse for mit personlige udgangspunkt og mine behov. Jeg har virkelig følt mig set og forstået.
Jeg er ikke i tvivl om, at det er Matti jeg går til, næste gang jeg har behov for hjælp.

(Translated by Google)
I have been very happy to come to CPH osteopathy.
Matti is professionally super skilled and also an enormously pleasant person. He has a really good feel for my relationship with my body and adapts the treatment accordingly.
My problem turned out to require surgery in the end, so it wasn't "solved" as such with Matti, but he has been a huge help in the process of reaching that solution and in deciding whether I should accept for surgery - again with a really good feeling for my personal starting point and my needs. I really felt seen and understood.
I have no doubt that Matti is the one I go to the next time I need help.

Se mere
2 år siden
Dino Knudsen

Matti er en superb behandler, han diagnosticerede hurtigt det problem som jeg døjede med (som bl.a. flere læger havde overset i årevis), behandlede og instruerede mig i hvorledes jeg gennem en egen indsats kunne forebygge problemet. Det har hjulpet mig gevaldigt. Siden har han også været flink til at svare på spørgsmål og give gode råd, selvom jeg ikke længere går til behandling hos ham. Jeg kan derfor stærkt anbefale Matti, han er en fagligt indsigtsfuld, yderst kompetent og samvittighedsfuld behandler.

(Translated by Google)
Matti is a superb therapist, he quickly diagnosed the problem I was suffering from (which, among other things, several doctors had overlooked for years), treated and instructed me in how I could prevent the problem through my own efforts. It has helped me tremendously. Since then, he has also been good at answering questions and giving good advice, even though I no longer go to him for treatment. I can therefore strongly recommend Matti, he is a professionally insightful, highly competent and conscientious therapist.

Se mere
4 år siden
Det siger vores kunder
Steen Holm Lauridsen

Super god oplevelse ! Hurtig afklaring af behandlingsforløb - de givne øvelser og behandlinger gav det ønskede resultat efter det oplyste antal konsultationer. Kan varmt anbefale CPH Ostepati !!

(Translated by Google)
Super good experience! Quick clarification of the course of treatment - the given exercises and treatments gave the desired result after the stated number of consultations. Can highly recommend CPH Ostepati!!

Se mere
3 år siden
Julie Mai Marup

Vil gerne anbefale Mette fra CPH Osteopati til behandling af spædbørn med smerter. Vi kom til Mette med vores lille pige på knap 3 uger da hun skreg i alle hendes vågne timer. Mette fandt hurtigt frem til kernen af problemet og allerede efter et par behandlinger havde vores lille pige det markant bedre. Efter 3 behandlinger har vi nu en pige i rigtig god trivsel. Vi vil med garanti vende tilbage til Mette hvis behovet opstår!

(Translated by Google)
Would like to recommend Mette from CPH Osteopathy for the treatment of infants with pain. We came to Mette with our little girl of almost 3 weeks when she screamed in all her waking hours. Mette quickly found the core of the problem and after just a few treatments, our little girl felt significantly better. After 3 treatments, we now have a girl in very good health. We will definitely return to Mette if the need arises!

Se mere
3 år siden
Hans Ekman-Henningsen

Jeg har gået hos Rene og er utrolig glad for hans professionelle og dygtige tilgang til mine udfordringer. Der er ingen tvivl om, at Rene ved hvad han taler om! Kan varmt anbefales

(Translated by Google)
I have gone to Rene and am incredibly happy with his professional and skillful approach to my challenges. There is no doubt that Rene knows what he is talking about! Can be highly recommended

Se mere
3 år siden
Denise D. Pedersen

Jeg har gået en god periode hos Mette. Hun er dybt professionel under behandling, og man kan til en hver tid stille spørgsmål. Hun har givet mig enormt mange gode øvelser, jeg kan hive frem og bruge, hvornår jeg end må have brug for dem.
Jeg vil til enhver tid vælge Mette.

(Translated by Google)
I have been with Mette for a good period of time. She is deeply professional during treatment, and you can ask her questions at any time. She has given me a huge number of good exercises that I can pull out and use whenever I may need them.
I will always choose Mette.

Se mere
3 år siden
Finn Nedergaard

3 behandlinger af Rene i CPH Osteopati fjernede mine skuldersmerter.

Jeg gik til CPH Osteopati for at få behandlet smerter i min venstre arm og skulder. Smerterne, der gjorde at jeg sov dårligt og at jeg bl.a. ikke kunne cykle uden at få ret stærke smerter, havde ved behandlingens start i varierende grad været tilstede i 3 måneder. De skyldtes sikkert eftervirkninger fra en frossen skulder, jeg havde haft 2 1/2 år tidligere.
Rene undersøgte min overkrop og behandlede mig ved første besøg. Allerede efter første behandling fik jeg det bedre, og efter anden behandling, en uge efter, var smerterne reduceret til ukendelighed. Efter 3. og sidste besøg var smerterne helt væk, og her - 2 uger efter - er de stadig helt væk.
Jeg er naturligvis glad for resultatet, og - efter at have gået til traditionel fysioterapi i nogle år - kan jeg ikke lade være med at dele min oplevelse af, at osteopati simpelthen kan noget mere. Der blev trykket og behandlet flere og andre steder end jeg forventede, f.eks. i mavemuskulaturen. Dette må skyldes osteopatens forståelse af sammenhængen og metodens helhedsbetragtninger.
Rene får hermed min bedste anbefaling ift. behandlingen, men også for sin klare og positive måde at kommunikere på.
Finn Nedergaard

(Translated by Google)
3 treatments by Rene at CPH Osteopathy removed my shoulder pain.

I went to CPH Osteopathy to have pain in my left arm and shoulder treated. The pain that caused me to sleep badly and that I, among other things, could not ride a bicycle without experiencing quite severe pain, had been present for 3 months to varying degrees at the start of the treatment. They were probably the after effects of a frozen shoulder I had 2 1/2 years earlier.
Rene examined my upper body and treated me on the first visit. Already after the first treatment I felt better, and after the second treatment, a week later, the pain was reduced beyond recognition. After the 3rd and last visit the pain was completely gone, and here - 2 weeks later - they are still completely gone.
I am naturally happy with the result and - after going to traditional physiotherapy for a few years - I cannot help but share my experience that osteopathy can simply do something more. It was printed and processed more and in other places than I expected, e.g. in the abdominal muscles. This must be due to the osteopath's understanding of the context and the overall considerations of the method.
Rene thus gets my best recommendation regarding the treatment, but also for his clear and positive way of communicating.
Finn Nedergaard

Se mere
4 år siden
Kristina Kristiansen

Efter flere måneder med spændinger, smerter i nakken og hovedpine, har Kims massage gjort underværker. Efter første massage faldt mine skuldre ned, den daglige hovedpine forsvandt, jeg har nu langt flere gode dage end dårlige dage. Kim meget kompetent og behagelig, under massagen bliver der trykket til når det er nødvendigt, aldrig for hårdt eller for blødt.
Matti har også hjulpet med flere problemer, som andre behandlere ikke har kunnet hjælpe med. Der er altid hurtig diagnosticering, god og realistisk vejledning.
Kan varmt anbefale både Matti og Kim :)

(Translated by Google)
After months of tension, neck pain and headaches, Kim's massage has worked wonders. After the first massage my shoulders sagged, the daily headaches disappeared, I now have far more good days than bad days. Kim very competent and pleasant, during the massage the pressure is applied when necessary, never too hard or too soft.
Matti has also helped with several problems that other therapists have not been able to help with. There is always a quick diagnosis, good and realistic guidance.
Can highly recommend both Matti and Kim :)

Se mere
4 år siden

ADRESSER

KØBENHAVNSTRANDLODSVEJ 12, 2300 KØBENHAVN S

BIRKERØD - HOVEDGADEN 2-4 1 sal, 3460 BIRKERØD

BALLERUP - BORUPVANG 3C, 2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

HELSINGØR  BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal, 3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

KØGE - FALKEVEJ 22, 4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER