Behandling af babyer

Skrevet af Matti Kelmann, Fysioterapeut & Osteopat

OSTEOPATISK BEHANDLING TIL BABY/SPÆDBARN


OSTEOPATISK BEHANDLING ER EFFEKTIVT TIL BABY OG SPÆDBARN:

  • Vi er specialuddannende i behandling af babyer og har mange års erfaring.
  • Vi udfører en dybdegående samtale med forældrene og undersøger babyen grundigt i en afslappet og rolig atmosfære.
  • Osteopati til babyer er en blid og effektiv behandling, der kan få jeres baby til, at føle sig tryg og behandlingen har ofte effekt efter få gange.
  • Vi supplerer behandlingen med råd om søvn, kosttilskud, lejring, gør-det-selv behandling og øvelser.
  • Vi sørger for at sætte jer grundigt ind i årsagerne til jeres babys problemer.
babybehandling, spædbørn, reflux, kolik, forstoppelse, baby, osteopati københavn.

VORES DYGTIGE OSTEOPATISKE BABYBEHANDLERE


Hos CPH Osteopati uddanner vi os løbende. Flere af vores dygtige osteopater har taget adskillige ekstra kurser og videreuddannelser inden for netop baby behandling.

Hos os er jeres baby i de tryggeste hænder. Book tid i dag hos en af vores primære baby behandlere.

København: Rene Andersen, Dzenis Zukovic, Daniel Attardo, og Sara Mohr

Birkerød: Theis Kiszka og Daniel Attardo 

Ballerup: Theis Kiszka, Dzenis Zukovic, Daniel Attardo, Martin Lauridsen, Sara Mohr og Mark Vonsild.

Køge: Rene Andersen, Martin Lauridsen, Jesper Lundsteen, og Mark Vonsild


Vidste du at vi tilbyder babytjek hvor vi screener din baby hvis du er i tvivl om der er et problem? Læs mere her.- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

OSTEOPATI TIL DIN BABY/SPÆDBARN

Græder din baby hjerteskærende og ustoppeligt. Har babyen søvnproblemer, problemer med at spise, kolik, fordøjelsesproblemer, kramper, eller er din baby ofte syg. Så er det en god ide med en konsultation hos CPH Osteopati. Vi behandler babyer, spædbørn og små børn. Osteopati til babyer kan være relevant i rigtig mange tilfælde. Hos CPH Osteopati har vi lang erfaring og specialuddannelse i osteopatisk behandling til babyer, kontakt os meget gerne hvis du er i tvivl om vi kan hjælpe,

Nogle af de hyppigste årsager til, at vi ser en baby til behandling i klinikken er listet op her:SKÆVT KRANIE OG BABY, SPÆDBARN

Skæve kranier ser vi ofte i praksis og nedsat bevægelse i nakken er ofte den bagvedliggende årsag til de ovennævnte symptomer.

Skæve kranier opstår som oftest i forbindelse med fødslen, hvor babyens kranie udsættes for et stort pres, især ved hurtige fødsler, fødsler med kejsersnit eller når der bruges sugekop eller tang.  Der kan dog også forekomme komplikationer efter en helt normal fødsel og graviditet. I nogle tilfælde kan man med det blotte øje se, at babyen har fået et skævt kranie, men i 80% af tilfældene er det ikke synligt. Osteopater er trænet i, at kunne identificere skævheder eller andre komplikationer med kranieknoglerne eller i kroppen. Dette er effektivt når det gælder babyer der ikke selv kan fortælle, hvor det gør ondt eller hvad årsagen er. Læs mere om behandlingen her


NAKKEPROBLEMER OG BABY, SPÆDBARN

Nakke problemer ses meget ofte hos nyfødte, det kan skyldes fødslen eller babyens position inde i maven. Typiske nakkeproblemer hos en baby er nedsat bevægelse og tydelig favorit side. Favorit side er når babyens hoved og nakke ligger mere til den ene side end den anden. Dette kan skyldes spændinger og låsninger i nakken. Dette kan give babyen stort ubehag og medføre at babyen får søvnproblemer og skævt kranie.

For uden dette kan flere nerver i babyens kranie og nakke komme i klemme. Især fordøjleses nerven, vagus nerven, er vigtig at nævne. Problemer med vagus nerven med med øre problemer som nedsat fordøjelse, mavekramper, kolik, forstoppelse mv.


Osteopati til baby i Ballerup, køge, København. Ondt i maven, skævt kranie. Osteopati hjælper

BLID OSTEOPATISK KRANIO SACRAL TERAPI TIL DIN BABY, SPÆDBARN

Kraniel osteopati er en mild behandlingsform, hvor osteopaten behandler babyens kranie og evt. nakke med meget blide mobiliseringer og bevægelser. Dette hjælper med til at løsne spændinger, som barnet kan have fået under graviditeten og fødslen 

Skæve kranier, nedsat bevægelse af nakke og ryg kan være direkte årsag til at babyen får smerter, men kan også være  årsag til afklemning af flere vigtige nerver. Denne afklemning kan medføre problemer med fordøjelsen samt sutte og synke reflexer, søvnproblemer, reflux mv. I alle tilfælde kan babyen reagere med gråd, utilfredshed og være pyldret.

Foruden at undersøge og behandle babyens kranie, nakke og ryg, undersøges hele babyens krop for assymetri og spændinger der kan være medvirkende til problemerne og disse korrigeres, vi laver et grundigt baby tjek.

Hos CPH Osteopati giver vi os god tid til at lytte til forældrenes beskrivelse af problemet og stiller specifikke opklarende spørgsmål således, at vi kan finde frem til årsagerne til, at din baby græder. Vi har mange års erfaring med at kunne hjælpe babyer til bedre trivsel gennem osteopati.ANTAL BEHANDLINGER

Uanset om jeres baby eller spædbarn kommer med eller uden symptomer, er en enkelt konsultation ofte ikke nok.

I langt de fleste tilfælde ser vi at der er behov for behandling af en eller flere problematikker, for at forebygge fremtidige gener for jeres barn. Ofte er der også behov for at give øvelser og vejledning samt opfølgning på disse.

Det typiske baby forløb strækker sig derfor over 3 gange, men nogle mere komplicerede problematikker tager længere tid at behandle og kan derfor strække sig over 4-6 behandlinger.CPH OSTEOPATI - VORES AFDELINGER

AMAGER: Vores afdeling i København på Amager, meget centralt i København, tæt på Lergravsparken og Amagerbro metro og vigtige buslinjer som 5A. Find mere information om Amager osteopati afdeling her


BIRKERØD: Vores af afdeling i Birkerød i Nordsjælland ligger centralt på hovedgaden, få minuter fra stationen og vi har altid gratis parkering kun få meter fra kinikken, klik her.


BALLERUP: Vores afdeling i Ballerup ligger i WTC Healthcare centeri Ballerup, meget tæt på malmparken station og motorveje O3 og O4. Find mere information om ballerup afdelingen her.


KØGE: Vores 4. afdeling ligger i Køge. Tæt på ølby station og lige ved køgebugt motorvejen. Læs mere om Køge afdelingen her.


HELSINGØR: Vores afdeling i Helsingør ligger i Helsingør Sundhedshus i forlængelse af Nordsjællands hospital. Læs mere om Helsingør afdelingen her.


Vi har altid gratis parkering, nemme adgangsforhold og er tæt på offentligt transport på alle vores klinikker.

søvnproblemer, mavekneb, reflux, silent reflux, babybehandling i Køge, Ballerup og København. Osteopati

HVAD SIGER VORES KLIENTER

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

STRANDLODSVEJ 12

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI HELSINGØR

BIRKEDALSVEJ 37

3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER