Danmarks førende inden for osteopati

Skrevet af Matti Kelmann, Fysioterapeut & Osteopat

LIDER DU AF SKOLIOSE,

KRUM RYG, SKÆV RYG?

Scoliose er en betegnelse for skævhed i rygsøjlen hvor ryggen kan synes skæv eller krum. Det ses ofte som en S-fom af rygsøjlen i det frontale plan, hvilket betyder at det bagfra ser ud som om ryggen kurver mod venstre eller højre (se billede nedeunder.) Skævheden kan også forekomme som en torkvering eller rotation af rygsøjlen i longitudinal akse, hvor den roterer om egen akse og nogle gange ses de to bevægelser i kombination.


I Danmark er skoliose en relativt hyppig lidelse, men også en lidelse der langt fra altid er symptomatisk. Kun i ca 0,4% af scoliose tilfældende er der behov for behandling på baggrund af gener og smerter i ryggen. Det ses dog oftere at ryggen med scoliose kan være årsag til kompensering i andre områder af kroppen, så som nakke, skulder, hofte, knæ, bækken området og give smerter der. Det betyder at en scoliose kan være symptomfri i ryggen, men være skyld i kompenserende smerter andre steder i kroppen.

Skoliose symptomer opstår som regel i 10-16 års alderen, en tommelfingerregel er, at jo tidligere symptomer opstår, jo større er risikoen for at skævheden bliver større. Scoliose kan forværres med alderen, men efter det 20. år udvikler skævheden sig ikke længere.


Denne side henvender sig til dig der lider af smerter fra ryggen, eller som fået konstateret skoliose og som ønsker mere viden eller behandling. Til dig som har ondt andre steder i kroppen, men som samtidlig har skoliose, Se evt vores øvelser her mod rygsmerter som også er effektive ved skoliose problemer, klik her


Hos CPH Osteopati ser vi dagligt klienter med smerter og problemer der relaterer sig til scoliose, skoliose, og skæv eller krum ryg. Vi har speciale i undersøgelse og behandling af ryggen.

Herunder kan du læse alt hvad du behøver at vide, når det kommer til scoliose symptomer, årsager og behandling, vi kan hjælpe dig på vores osteopatiske klinikker.UDREDNING FOR SCOLIOSE.

Scoliose er relativt nemt at opdage. I fleste tilfælde vil skoliose også opdages i relativ ung alder hos børn og unge.

Et af de hyppigste områder i kroppen som kan afsløre skoliose er skulderregionen. Grundet scoliosens kompensatoriske bevægelse vil skulderen og skulderbladet i den samme side som krumningen. skævheden i brystryggen synes højere eller være eleveret og stå højere end den modsatte skulder. En forskel i skulderhøjde kan dog også skyldes mange andre kompensatoriske mønstre og er ikke ensbetynde med man har en skoliose

I mange tilfælde vil skulderbladet vinge ud, det vil sige at skulderbladet står ud fra brystkassen på bagsiden. Dette kaldes scapula latae.


En hoftekarm der er højere oppe/eleveret i forhold til den modsatte side, kan også være et tegn på scoliose. I den side hvor krumningen starter kan man opleve at hoften bliver trukket op. Det vil se ud som om man har benlængdeforskel. Ofte er benlængdeforskel også årsag til det man kalder funktionel scoiliose - mere om dette senere.


Et andet tegn på skoliose, er en forskydning af hoften og bækkenet i forholdet til lænden. Dette kaldes også for et shift. Det vil være tydeligt at bækkenet stikker markant ud til den ene side, som om at underkroppen er forskudt i forhold til overkroppen.

De som har skoliose vil ofte klage over stramhed og smerter midt på ryggen. Det kan være en ømhed, en syrende fornemmelse eller direkte smerte jag.

Midtryggen og især på toppunkterne for krumningerne vil rygmuskulaturen være meget spændt og stiv, lige som der også ofte som tidligere nævnt sker rotation/torkvering af rygsøjlen til samme side som krumningen er. Det kan bevirke at ribbenne bliver mere tydlige i denne side.


Kan man være 100% sikker på der er tale om en scoilose som skyldes rygsøjlen og ikke stammer fra andre steder i kroppen som f.eks benlængde forkel så vil det kræve et rønten billede.

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

symptomer skoliose, krum ryg, skævhed i ryggen, skæv ryg aarhus, ekspert fysioterapetut, osteopat. København CPH Osteopati, Amager, Birkerød, Køge, Ballerup

ÅRSAGER TIL SKOLIOSE

Der findes som grundregel tre typer årsager til skoliose;

Funktionelle årsager til skoliose, strukturelle årsager til skoliose og idiopatiske årsager til skoliose, hvilket betyder at årsagen er ukendt og i de fleste tilfælde en medfødt problematik der udvikler sig over tid.

STRUKTURELLE ÅRSAGER TIL SKOLIOSE

Strukturelle årsager til scoliose er årsager f.eks skader i muskel-, væv- og nervesystem. Det kan være et tidligere kompliceret brud på et ben, der har gjort benet kortere. Det kan være skader direkte på ryggens led eller skader på nervesystem der kan gøre det svært at aktivere muskulatur. Strukurelle skader på væv i kroppen er ikke indikator for osteopatisk behandling, tilgengæld vil vi kunne hjælpe med råd, vejledning og træning.

FUNKTIONELLE ÅRSAGER TIL SKOLIOSE

Ved de funktionelle årsager til skoliose er der ingen strukturelle problemstillinger.  Funktionelle årsager betyder at det vil være en anden struktur i kroppen der påvirker ryggen til at opnår den karakteriske S form.

Det kunne  være skævhed i bækkenet, benlængdeforskel, dominerende arm eller ben, stramheder eller spændinger i væv som muskulatur, sener og fascie. Spændinger og stamhed omkring bindevæv omkring organer kan medvirke til funktionel scoliose, lige som kan arvæv efter operationer som blindtarmsbetændelse, kejsersnit, galdeblærer osv. kan give problemer.  Funktionelle problemstillinger har den klart bedste udsigt og her er osteopati særligt effektivt. Vi behandler alle den ovenstående vævs typer og strukturer.

IDIOPATISKE ÅRSAGER TIL SKOLIOSE

Idiopatiske årsager udgør 80-85% af alle opståede skoliose tilstande og betragtes ofte som ikke at have ingen årsag. Det antages at idiopatiske årsager til scoliose skyldes arvelige, familiære eller genetiske faktorer som stadig manger at blive belyst. Som osteopater kan vi ikke behandle ideopatiske skolioser, men vi kan hjælpe med smertelindring, og forskning viser at træning og bevægelse kan lindre smerterne.

I de ideopatiske tilfælde kan vi også være hjælpsomme, med at behandle områder som kompenserer for scoliosen.

Læs mere om dette under symptomer.

SKOLIOSE SYMPTOMER.

Skoliose kan være årsager til mange smerter. Rygsmerter er de hyppigste symptomer ved skoliose. Ofte smerter ved midt ryggen, eller smerter i lænden. Det kan være stikkende, brændende, sviende smerter som forværres ved at være inaktiv og f.eks sidde ned længere tid af gangen.

Det kan også være en murrende smerte eller meget skarpe, jagende smerter fra rygsøjlen der forværres i visse positioner i kroppen.

Symptomer kan også vise sig som påvirkning af hjerte- og lungefunktion, hvor man får en trykken for brystet, åndedrætsbesvær herunder spændinger i vejrtrækningsmusklen, problemer med  fordøjelsen herunder forstoppelse, oppustethed og diarré. Der kan yderligere ses symptomer  nakkesmerter, hovedpine, kæbesmerter, benlængdeforskel, hoftesmerter, bækkensmerter hvilket kan også skyldes din scoliose, læs mere om det herunder.

SKOLIOSE OG NAKKESMERTER

Grundet den kompensatorise S form der er i rygsøjlen når man har scoiliose så vil andre steder i kroppen skulle kompensere.

Denne kompensering ender oppe i nakken. Derfor kan man opleve nedsat bevægelse af nakken ved scoliose, man kan opleve spændinger og ømhed i nakken. Mange bliver derfor også trætte i nakken efter en arbejdsdag foran computeren.

Selvom man ikke kan fjerne skoliosen, så vi man kunne dæmpe smerter fra nakken med rette øvelser, instruktion og vejledning.

- Læs mere om nakkesmerter og behandling her:

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

Udredning for scoliose, behandling af rygsmerter, eksperter i krum ryg, skæv ryg, Skoliose, Scoliose, Osteopater specialister. Amager, København, Birkerød, Ballerup

SKOLIOSE OG HOVEDPINE OG MIGRÆNE

Kompensationen fra nakken som opstår med en S formet skoliose rygsøjle kan medføre spændinger som kan forplante til hovedpine, mere specifik spædningshovedpine. Spændingshovedpine er den mest almindelige hovedpine som ca 70% af befolkningen oplever. Årsagerne til hovedpinen kan være meget forskellig fra person til person og have mange årsager og scoliose kan være en af dem. Symptomerne er ofte smerter i panden, bagøjnene, ved tindingerne eller intens hovedpine som starter bageret på kraniet hvor nakke muskulaturen hæfter.

Lige som med nakke smerterne kan man reducere spændingshovedpinen med korrekt instruktion og øvelser, træning, lige som manuel behandling med ledmanipulation ,mobilisering og muskulær frigørelse kan hjælpe på smerterne.

Spændingshovedpine er ofte en udløser til migræne så der er vigtigt at få gjort noget ved problemet.

- Læs mere om hovedpine og migræne her:

SKOLIOSE OG KÆBESMERTER

Kæbeleddet er meget følsomt over for kompenseringer fra rygsøjlen som scoliose er årsag til.

Det medfører ofte en klikken eller skuren fra kæbeleddet, det kan også være der opstår smerter fra kæbeleddet der gør ondt når man tygger eller gaber. Scoliose kan lige ledes give problemer med funktionen af kæbeleddet og give problemer med at åbne og lukke kæben. Selve kæben kan ikke påvirke kroppen til at få scoliose. Men mange scoliose patienter oplever kæbespændninger. Vi har speciale i smerter og problemer fra kæbeleddet.

 - Læs mere om kæbe smerter og behandling her:

SKOLIOSE OG BENLÆNGDEFORSKEL.

Benlængde forskel er den mest hyppige årsag til funktionel scoliose. Benlængde forskel er som udgangspunkt en både en funktionel og strukturel prolematik, i alle tilfælde påvirkes ryggen til en funktionel scoliose. Funktionel benlængdeforskel kan opstå pga spændinger og låsninger i muskler og led i ryggen som trækker benet op ad. Det kan opstå pga spændinger eller låsninger omking hofte, knæ, fod,  og ankel der kan påvirke funktionen af leddene der er med til at kompensere i en kæde. Som osteopater undersøger og behandler vi altid hofte, bækken, knæ, fod og ankel hvis du har scoliose, læs mere om behandling senere.

Små benlængdeforskelle under 2 cm giver ikke flere gener fra ryggen eller andre led i kroppen end i normalbefolkningen. Men helt op til 90% af befolkningen har benlængde forskel i større om mindre grad. Skævheden i ryggen rettes op, hvis benlængdeforskellen ophører eller man behandler årsagen her til. Vi kan hjælpe dig hvis du har funktionel benlængde forskel som giver funktionel scoliose. Der er ikke umiddelbart direkte sammenhæng mellem smerter i ryggen og benlængdeforskel.

SKOLIOSE, HOFTESMERTER OG BÆKKENSMERTER

Som tildligere nævnt opstår der ofte et shift eller en forskel i højden på hoftekarmene ved problemer fra en scoliose.

Det kan medføre smerter fra hoften eller fra bækkenet, det såkaldte SI-led som sidder bagpå under korsbenet. Det kan være skarpe smerter, jagende smerter, stikkende smerter eller dybe smerter fra bækken og hofte.

Det er meget normalt at kompenseringer fra andre led der mangler bevægelse, som i dette tilfælde hoften, kan forplante sig til led lige omkring hvilket medfører kompensationener som kan give smerter.

Men funktionelle problemer fra hoften og bækken, som nedsat bevægelse, skader i hoften/bækkenet eller smerter i hoften/bækkenet, kan få kroppen til at kompensere og en funktionel scoliose kan opstå. Hoften og bækkenet kan sagtens være årsag til scoliose uden at man har smerter her.


Du kan læse mere om hoftesmerter og hvordan vi behandler dem her.

Du kan læse mere om bækkensmerter, SI-led og behandling her

SKOLIOSE OG ÅNDEDRÆTSBESVÆR

Scoliose kan give problemer med åndedrættet og vejrtrækningen. Hvis scoliosen er meget udtalt, kan den give problemer med at få udvidet brystkassen, og derved kan man få svært ved at trækkevvejret dybt. Det kan også være med til at give en stikkende skarp smerte omkring ribben og lunger når man trækker vejret ind. Det kan ligeledes påvirke funktionen af vores åndedræts -og vejrtrækningsmuskel diafragma. Den sidder på indersiden af ribbende og vil blive påvirket hvis vi har større scolioser.

Som osteopater kan vi arbejde med at frigøre og mobilisere ribben og ryg, som kan have en mulig positiv effekt på vejrtræningen over en periode, lige som vi kan strække fiberene af vejrtrækningsmusklen diafragma og øge bevægeligheden af den..


Du kan læse mere om åndedræt, vejrtrækning og diafragma her

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

SKOLIOSE OG FORDØJELSESPROBLEMER

Scoliose kan føre til problemer med fordøjelsen. Kurverne og krumningerne af rygsøjlen kan besværliggøre vores fordøjelse da det potientielt kan påvirke bevægelse af tarme og organsystem. Har man scoliose kan man være ramt af irritabel tarm, forstoppelse, diarre, oppustethed, mavesmerter, mave kramper mv hvilket er problematikker som vi ofte ser i vores praksis og som vi kan hjæpe med. Har man en skoliose og problemer med fordøjelsen betyder det dog langt fra, at skoliosen er hovedårsagen. Fordøjelses problemer er komplekse og kan også have meget med kost, søvn, motion, stress, mv at gøre. Vi kan hjælpe dig.


Læs mere om forstoppelse her:

Læs mere om Irritabel tyktarm her:

BEHANDLING AF SCOLIOSE/SKOLIOSE

Behandling af scoliose er meget effektivt hvis der er tale om den førnævnte fuktionelle skoliose. Her kan mange ting spille ind på problemerne.

Det kan være spændinger i muskulaturen i ryggen, bækkenproblemer, hofteproblemer, knæ ankel og fod problemer. Det kan også være problemer fra mave tarm og organsystem, samt vores nervesystem der påvirker kroppen og ryggen til at lave en kompensatorisk S kurve.

Vi er special uddannede i at finde årsagen til dine smerter eller problemer i kroppen.

Derfor vil vi også se på din krop som en helhed og overskue hvad der er årsag til din funktionelle scoliose.
Vi vil bruge vores osteopatiske manuelle teknikker så som, manipulationer, muskelbehandling, bindevævs og organbehandling, kranio sacral behandling og meget mere for at hjælpe dig videre. Da vi også er færdiguddannede autorisede fysioterapeuter vil vi også hjælpe dig med øvelser.

Se vores ryg øvelser her:

Til dig der har ideopatisk eller strukturel scoliose, så kan træning også have en god effekt for at holde smerter væk lige som osteopater kan hjælpe dig med strategier og råd og vejledning i forhold til din unikke situation.

TRÆNING AF SKOLIOSE

Træning og bevægelse er altafgørende for om problemstillingen med skolise udvikler sig og er ligeledes aggørende for om smerterne kan holdes på afstand. Muskulær træning af skoliose skal rettes mod at styrke muskulatur på den modsatte side af skævheden hvorimod afspænding og udstrækning af muskulatur på den samme side som skævheden er vigtig. Træningen vil derfor ofte være en kombination af styrke og stabilites træning i kombination med mobilitets træning.


I mange tilfælde kan det være nok at holde sig i gang med regelmæssig bevægelse. Det kunne være crosstrainer, cykling, løbeture, gåture, svøming, pilates, yoga eller lign som også er glimrende motions former mod rygsmerter.

SE VORES ØVELSER MOD LÆNDE SMERTER, SOM OGSÅ KAN BRUGES MOD SCOLIOSE, HER

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Det siger vores kunder
Susanne Falk Lorentzen

Nemt at få tider, god behandling og jeg kan varmt anbefale Dzenis som ikke kun sørgede for at mine smerter forsvandt, men også forklarede årsag og de behandlinger han udførte. Tak for et fint forløb. Mvh Susanne

(Translated by Google)
Easy to get appointments, good treatment and I can highly recommend Dzenis, who not only made sure that my pain disappeared, but also explained the cause and the treatments he carried out. Thank you for a nice course. Etc. Susanne

Se mere
1 år siden
Cecilie T (CT)

Fantastisk behandling!

(Translated by Google)
Fantastic treatment!

Se mere
1 år siden
Anne-Sofie Kristoffersen

Havde en rigtig god og meget behagelig oplevelse hos Cph osteopati. Blev mødt med empati, ro og en meget professionel behandler. Tak for det. Kan varmt anbefale dette sted.

(Translated by Google)
Had a really good and very pleasant experience at Cph osteopathy. Was met with empathy, calmness and a very professional therapist. Thank you. Can highly recommend this place.

Se mere
1 år siden
Nanna Moos

Min inderligste anbefaling går hertil - Matti. Matti har givet mig min hverdag tilbage efter et forløb i trygge hænder i en rolig atmosfære. Det er rart at blive mødt i øjenhøjde med en faglighed og medmenneskelighed SÅ fin. Jeg er kommet i stærk bedring med et resultat af et markant fald i sygedage efter, at Matti har behandlet mine mavesmerter. Det her sted var mit sidste forsøg på bedring. Jeg valgte Matti ud fra hans gode anmeldelser og hans beskrivelse af sig selv på hjemmesiden- som jeg kun kan være enig i. Matti fandt en sammenhæng, hvor jeg havde ubalance, som tidligere behandlere i sundhedssystemet ikke kunne. Jeg ved, hvor jeg kan finde Matti, såfremt problemer igen mod forventning og håb skulle opstå. Alt i alt, en god oplevelse. 🙏🏼 :)

(Translated by Google)
My heartiest recommendation goes here - Matti. Matti has given me back my everyday life after a course in safe hands in a calm atmosphere. It is nice to be met at eye level with such fine professionalism and humanity. I have made a strong recovery with a significant reduction in sick days as a result after Matti treated my abdominal pain. This place was my last attempt at recovery. I chose Matti based on his good reviews and his description of himself on the website - which I can only agree with. Matti found a context where I had an imbalance that previous practitioners in the health system could not. I know where I can find Matti, should problems arise again against expectation and hope. Overall a good experience. 🙏🏼 :)

Se mere
2 år siden
Katrine Borres Jensen

Jeg har været rigtig glad for at komme hos CPH osteopati.
Matti er fagligt super dygtig og også en enormt behagelig person. Han har en rigtig god fornemmelse for mit forhold til min krop og tilpasser behandlingen derefter.
Mit problem viste sig i sidste ende at kræve en operation, så det blev ikke som sådan ”løst” hos Matti, men han har været en kæmpe hjælp i processen med at nå frem til den løsning og i beslutningen om, hvorvidt jeg skulle takke ja til operation – igen med en rigtig fin fornemmelse for mit personlige udgangspunkt og mine behov. Jeg har virkelig følt mig set og forstået.
Jeg er ikke i tvivl om, at det er Matti jeg går til, næste gang jeg har behov for hjælp.

(Translated by Google)
I have been very happy to come to CPH osteopathy.
Matti is professionally super skilled and also an enormously pleasant person. He has a really good feel for my relationship with my body and adapts the treatment accordingly.
My problem turned out to require surgery in the end, so it wasn't "solved" as such with Matti, but he has been a huge help in the process of reaching that solution and in deciding whether I should accept for surgery - again with a really good feeling for my personal starting point and my needs. I really felt seen and understood.
I have no doubt that Matti is the one I go to the next time I need help.

Se mere
2 år siden
Dino Knudsen

Matti er en superb behandler, han diagnosticerede hurtigt det problem som jeg døjede med (som bl.a. flere læger havde overset i årevis), behandlede og instruerede mig i hvorledes jeg gennem en egen indsats kunne forebygge problemet. Det har hjulpet mig gevaldigt. Siden har han også været flink til at svare på spørgsmål og give gode råd, selvom jeg ikke længere går til behandling hos ham. Jeg kan derfor stærkt anbefale Matti, han er en fagligt indsigtsfuld, yderst kompetent og samvittighedsfuld behandler.

(Translated by Google)
Matti is a superb therapist, he quickly diagnosed the problem I was suffering from (which, among other things, several doctors had overlooked for years), treated and instructed me in how I could prevent the problem through my own efforts. It has helped me tremendously. Since then, he has also been good at answering questions and giving good advice, even though I no longer go to him for treatment. I can therefore strongly recommend Matti, he is a professionally insightful, highly competent and conscientious therapist.

Se mere
4 år siden
Det siger vores kunder
Steen Holm Lauridsen

Super god oplevelse ! Hurtig afklaring af behandlingsforløb - de givne øvelser og behandlinger gav det ønskede resultat efter det oplyste antal konsultationer. Kan varmt anbefale CPH Ostepati !!

(Translated by Google)
Super good experience! Quick clarification of the course of treatment - the given exercises and treatments gave the desired result after the stated number of consultations. Can highly recommend CPH Ostepati!!

Se mere
3 år siden
Julie Mai Marup

Vil gerne anbefale Mette fra CPH Osteopati til behandling af spædbørn med smerter. Vi kom til Mette med vores lille pige på knap 3 uger da hun skreg i alle hendes vågne timer. Mette fandt hurtigt frem til kernen af problemet og allerede efter et par behandlinger havde vores lille pige det markant bedre. Efter 3 behandlinger har vi nu en pige i rigtig god trivsel. Vi vil med garanti vende tilbage til Mette hvis behovet opstår!

(Translated by Google)
Would like to recommend Mette from CPH Osteopathy for the treatment of infants with pain. We came to Mette with our little girl of almost 3 weeks when she screamed in all her waking hours. Mette quickly found the core of the problem and after just a few treatments, our little girl felt significantly better. After 3 treatments, we now have a girl in very good health. We will definitely return to Mette if the need arises!

Se mere
3 år siden
Hans Ekman-Henningsen

Jeg har gået hos Rene og er utrolig glad for hans professionelle og dygtige tilgang til mine udfordringer. Der er ingen tvivl om, at Rene ved hvad han taler om! Kan varmt anbefales

(Translated by Google)
I have gone to Rene and am incredibly happy with his professional and skillful approach to my challenges. There is no doubt that Rene knows what he is talking about! Can be highly recommended

Se mere
3 år siden
Denise D. Pedersen

Jeg har gået en god periode hos Mette. Hun er dybt professionel under behandling, og man kan til en hver tid stille spørgsmål. Hun har givet mig enormt mange gode øvelser, jeg kan hive frem og bruge, hvornår jeg end må have brug for dem.
Jeg vil til enhver tid vælge Mette.

(Translated by Google)
I have been with Mette for a good period of time. She is deeply professional during treatment, and you can ask her questions at any time. She has given me a huge number of good exercises that I can pull out and use whenever I may need them.
I will always choose Mette.

Se mere
3 år siden
Finn Nedergaard

3 behandlinger af Rene i CPH Osteopati fjernede mine skuldersmerter.

Jeg gik til CPH Osteopati for at få behandlet smerter i min venstre arm og skulder. Smerterne, der gjorde at jeg sov dårligt og at jeg bl.a. ikke kunne cykle uden at få ret stærke smerter, havde ved behandlingens start i varierende grad været tilstede i 3 måneder. De skyldtes sikkert eftervirkninger fra en frossen skulder, jeg havde haft 2 1/2 år tidligere.
Rene undersøgte min overkrop og behandlede mig ved første besøg. Allerede efter første behandling fik jeg det bedre, og efter anden behandling, en uge efter, var smerterne reduceret til ukendelighed. Efter 3. og sidste besøg var smerterne helt væk, og her - 2 uger efter - er de stadig helt væk.
Jeg er naturligvis glad for resultatet, og - efter at have gået til traditionel fysioterapi i nogle år - kan jeg ikke lade være med at dele min oplevelse af, at osteopati simpelthen kan noget mere. Der blev trykket og behandlet flere og andre steder end jeg forventede, f.eks. i mavemuskulaturen. Dette må skyldes osteopatens forståelse af sammenhængen og metodens helhedsbetragtninger.
Rene får hermed min bedste anbefaling ift. behandlingen, men også for sin klare og positive måde at kommunikere på.
Finn Nedergaard

(Translated by Google)
3 treatments by Rene at CPH Osteopathy removed my shoulder pain.

I went to CPH Osteopathy to have pain in my left arm and shoulder treated. The pain that caused me to sleep badly and that I, among other things, could not ride a bicycle without experiencing quite severe pain, had been present for 3 months to varying degrees at the start of the treatment. They were probably the after effects of a frozen shoulder I had 2 1/2 years earlier.
Rene examined my upper body and treated me on the first visit. Already after the first treatment I felt better, and after the second treatment, a week later, the pain was reduced beyond recognition. After the 3rd and last visit the pain was completely gone, and here - 2 weeks later - they are still completely gone.
I am naturally happy with the result and - after going to traditional physiotherapy for a few years - I cannot help but share my experience that osteopathy can simply do something more. It was printed and processed more and in other places than I expected, e.g. in the abdominal muscles. This must be due to the osteopath's understanding of the context and the overall considerations of the method.
Rene thus gets my best recommendation regarding the treatment, but also for his clear and positive way of communicating.
Finn Nedergaard

Se mere
3 år siden
Kristina Kristiansen

Efter flere måneder med spændinger, smerter i nakken og hovedpine, har Kims massage gjort underværker. Efter første massage faldt mine skuldre ned, den daglige hovedpine forsvandt, jeg har nu langt flere gode dage end dårlige dage. Kim meget kompetent og behagelig, under massagen bliver der trykket til når det er nødvendigt, aldrig for hårdt eller for blødt.
Matti har også hjulpet med flere problemer, som andre behandlere ikke har kunnet hjælpe med. Der er altid hurtig diagnosticering, god og realistisk vejledning.
Kan varmt anbefale både Matti og Kim :)

(Translated by Google)
After months of tension, neck pain and headaches, Kim's massage has worked wonders. After the first massage my shoulders sagged, the daily headaches disappeared, I now have far more good days than bad days. Kim very competent and pleasant, during the massage the pressure is applied when necessary, never too hard or too soft.
Matti has also helped with several problems that other therapists have not been able to help with. There is always a quick diagnosis, good and realistic guidance.
Can highly recommend both Matti and Kim :)

Se mere
3 år siden

ADRESSER

KØBENHAVNSTRANDLODSVEJ 12, 2300 KØBENHAVN S

BIRKERØD - HOVEDGADEN 2-4 1 sal, 3460 BIRKERØD

BALLERUP - BORUPVANG 3C, 2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

HELSINGØR  BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal, 3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

KØGE - FALKEVEJ 22, 4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER