Danmarks førende inden for osteopati

Skrevet af Matti Kelmann, Fysioterapeut & Osteopat

Medforfatter Rene Andersen, Theis Kiszka, Jesper Lundsteen

LIDER DU AF STRESS?

KORT OM STRESS

Stress er en naturligt respons på psykisk eller fysisk påvirkning og altså derfor ikke en sygdom. Stress er en respons kroppen laver for at sikre overlevelse. Man kan opdele stress i kortvarig og langvarig stress.

Kortvarig stress er kroppens naturlige respons på psykisk eller fysisk påvirkning. Eksempler på kortvarig stress kan være eksaminer, konflikter, træning eller deadlines. Ved kortvarig stress er kroppen i stand til at vende tilbage til sig sin almen tilstand således, at den ikke går over i langvarig stress.

Ved langvarig stress bruger kroppen flere ressourcer end den har og vil derfor går over i en nedbrydende fase for kroppen kaldet katabolisme.

Langvarig stress kan påvirke kroppen negativt på mange måder, herunder øget risiko for hjertesygdomme. De typiske problemer vi hjælper med når en krop er stress ramt er fordøjelsesproblemer, søvnproblemer, muskelsmerter, ledsmerter, hovedpine, kvalme, uro i kroppen, sitren i kroppen, migræne, nedsat immunforsvar mv. Lider du af disse symptomer så kan vi hjælpe dig.

Eksempler på langvarig stress kan være:

 • Alvorlige begivenheder i dit liv.
 • Belastninger på arbejdet eller uddannelsen og/eller i privatlivet.
 • Manglende fritid og hvile.
 • Samfundsbegivenheder som krig, miljøkatastrofer eller naturkatastrofer.
 • Strukturelle forhold, såsom økonomisk utryghed.
 • Manglende søvn.


STRESSSYMPTOMER

Der er mange symptomer på stress, og de kan variere fra person til person. Nogle af de mest almindelige symptomer inkluderer:

 

 • Muskelspændinger og smerter
 • Udbrændthed
 • Hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Svimmelhed
 • Søvnløshed eller søvnforstyrrelser
 • Angst eller depression
 • Irritabilitet eller humørsvingninger
 • Svært ved at koncentrere sig

Osteopati kan hjælpe med disse symptomer på flere måder.

Her under kan du i detaljer læse om hvertenkelt symptom, i den række følge de står nævnt.

MUSKELSPÆNDNINGER OG SMERTER - STRESSET
Stress kan føre til muskelspændinger og smerter, og der er en stærk sammenhæng mellem stress og spændinger i musklerne.

Når kroppen oplever stress, udløses der en række fysiologiske reaktioner, herunder en øget produktion af stresshormoner som kortisol og adrenalin, læs mere om dette senere.

Disse hormoner kan føre til øget muskelspænding, da musklerne forbereder sig på en kamp-eller-flygt-reaktion.

Langvarig stress kan føre til kroniske muskelspændinger, især i nakke-, skulder- og rygmusklerne, og kan føre til smerter og ubehag.

Vi kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og smerter, ved at fokusere på at lindre spændinger i musklerne og forbedre bevægeligheden i de berørte områder.

Vi bruger en række manuelle teknikker, herunder massage, strækøvelser, og ledmobilisering til at løsne spændinger og forbedre blodgennemstrømningen til de berørte områder.

Derudover kan vi sammen med dig hjælpe med at identificere og reducere stressniveauer og give råd om stresshåndteringsteknikker, der kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og smerter på lang sigt.

UDBRÆNDTHED OG STRESS

Udbrændthed eller burnout er en tilstand af følelsesmæssig, fysisk og mental udmattelse, som kan skyldes langvarig udsættelse for stress, især på arbejdspladsen eller i relationer til andre mennesker. Det er ofte karakteriseret ved følelser af træthed, udkørthed og en nedsat præstationsevne, og kan have negativ indvirkning på en persons samlede trivsel og livskvalitet.

At være udbrændt eller Burnout kan skyldes en række faktorer, herunder høje jobkrav, manglende kontrol over ens arbejde, person konflikter, familiære problemer og mangel på social støtte.

At være udbrændt er ofte forbundet med kronisk stress og kan føre til en række fysiske og mentale sundhedsproblemer, herunder depression, angst, søvnløshed og endda kardiovaskulære sygdomme.

Vi kan hjælpe med at lindre nogle af de fysiske symptomer forbundet med burnout eller udbrændthed, såsom muskelspændinger og smerte, og kan også hjælpe med at tackle de underliggende årsager til burnout ved at reducere stress og fremme den generelle trivsel.

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

Speciale i stress, eksperter i behandling af stresset krop med osteopati. Kronisk stess vi kan hjælpe.

HOVEDPINE OG STRESS

Stress kan have en stor indvirkning på hovedpine og migræne, og osteopatisk behandling kan være en effektiv behandlingsform til at lindre disse symptomer.

Når kroppen oplever stress, kan det føre til spændinger og nedsat blodgennemstrømning i nakke- og skulderområdet. Dette kan føre til spændingshovedpine, som er en af de mest almindelige former for hovedpine. Spændingshovedpine kan føles som en stram bånd omkring hovedet og kan vare i timer eller endda dage.

 

Læs mere om spændingshovedpine her:

 

Migræne er en anden form for hovedpine, der kan være relateret til stress. Migræne er en neurologisk tilstand, der kan forårsage intens smerte, pulsationer og følsomhed over for lys og lyd. Stress kan udløse migræneanfald hos nogle mennesker.

Hvis du har hovedpine eller migræne kan hjælpe med at lindre spændinger i nakke- og skulderområdet, som kan føre til spændingshovedpine og migræne.

Osteopati kan også forbedre blodgennemstrømningen til hovedet og nakken, hvilket kan reducere din hovedpine og migræne.

En osteopat kan bruge forskellige teknikker til at lindre spændinger og forbedre blodgennemstrømningen i nakke- og skulderområdet. Dette kan omfatte muskelafslappende teknikker, blid mobilisering af nakke og rygsøjle og behandling af spændingspunkter, lige som manipulationer kan være med til at frigøre spændingerne.

Vores behandling kan også omfatte rådgivning om livsstilsændringer og stressreduktionsteknikker, der kan hjælpe med at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af hovedpine og migræne. Dette kan omfatte rådgivning om kost, motion og øvelser, der kan reducere spændinger og stress i kroppen.

 

Læs mere om migræne her:

FORDØJELSESPROBLEMER OG STRESS

Stress kan have en negativ indvirkning på fordøjelsessystemet og kan føre til forskellige fordøjelsesproblemer. Når kroppen oplever stress, udløses der en række fysiologiske reaktioner, herunder øget hjertefrekvens, øget blodtryk og nedsat blodgennemstrømning til fordøjelsessystemet.

Disse fysiologiske ændringer kan føre til en række forskellige fordøjelsesproblemer, herunder mavesmerter, kramper, diarré, forstoppelse, kvalme og opkastning.

 

Læs mere om fordøjelses problemer her:

 

Derudover kan stress føre til øget produktion af mavesyre, hvilket kan forårsage halsbrand og sure opstød. Stress kan også påvirke fordøjelsessystemet på en mere kompleks måde ved at påvirke tarmens mikrobiota, som er de gode bakterier, der lever i tarmen. Forskning har vist, at stress kan ændre sammensætningen af tarmens mikrobiota, hvilket kan føre til betændelse i tarmen og andre fordøjelsesproblemer.

Osteopati kan hjælpe med at lindre stress og forbedre funktionen af fordøjelsessystemet ved at fokusere på at lindre spændinger i kroppen, forbedre blodgennemstrømningen og forbedre bevægelsen af de indre organer, herunder fordøjelsesorganerne.

Vi vil også have fokus på nerveystemet og de nerver der overvåger og aktiverer dit fordøjelsessystem. Her er vagus nerven en meget vigtig cranienerve.


Den kan du læse mere om vagus nerven her:

SVIMMELHED OG STRESS

Svimmelhed kan være et symptom på stress og endda angst, da det sympatiske nervesystem aktiveres under stress og kan påvirke balance og koordination i kroppen. Stress kan også føre til øget spænding i nakke- og skuldermuskler, hvilket kan påvirke blodcirkulationen til hjernen og forårsage svimmelhed.

Fra et osteopatisk perspektiv kan behandling af nakke og skuldre samt øvelser, der fokuserer på at forbedre balance og koordination, hjælpe med at reducere svimmelhed forbundet med stress. Vi  bruger ofte teknikker såsom kraniosakral terapi og åndedrætsteknikker til at reducere stress og spænding i kroppen, hvilket kan forbedre blodcirkulationen og reducere svimmelhed.

Det er også vigtigt at arbejde med at reducere stressniveauet generelt gennem livsstilsændringer, såsom regelmæssig motion, sund kost og stressreducerende teknikker som meditation eller yoga. Samlet set kan en osteopat hjælpe med at identificere og behandle den underliggende årsag til svimmelhed og stress for at forbedre en persons generelle trivsel.


Læs mere om svimmelhed her:

SØVNLØSHED STRESS

Søvnløshed eller søvnbesvær og stress hænger tæt sammen. Osteopater kan hjælpe med at identificere eventuelle fysiske problemer, der kan bidrage til søvnforstyrrelser, såsom smerter eller ubehag.

Søvnløshed er en tilstand, hvor en person har problemer med at falde i søvn eller blive i søvnen i tilstrækkelig tid til at få en god nattesøvn. Det kan være forårsaget af forskellige faktorer, herunder stress, angst, depression, smerte, medicinske tilstande eller livsstilsfaktorer såsom at have en dårlig søvnrytme.Søvnløshed og søvnbesvær er ofte et symptom på stress, da stress kan forårsage øget spænding og aktivitet i det sympatiske nervesystem, hvilket kan påvirke søvnkvaliteten og forhindre en person i at falde i søvn eller blive i søvnen. Stress kan også føre til øget produktion af stresshormoner som kortisol, som kan påvirke søvnrytmen og søvnkvaliteten. Læs mere om kortisol senere .


Fra et osteopatisk perspektiv kan behandlingen af søvnløshed omfatte teknikker til at reducere spændinger i kroppen, såsom muskelteknikker og strækøvelser, der kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen og reducere stressniveauet. Osteopater kan også bruge åndedrætsøvelser og afspændingsteknikker og kranioscaralle teknikker for at hjælpe med at reducere stress og angst, der kan forårsage søvnløshed. Det er også vigtigt at evaluere livsstilsfaktorer, der kan påvirke søvnen, såsom kost og motion, og vi kan også give råd om ændringer i livsstilen, der kan forbedre søvnkvaliteten.

Osteopater kan også arbejde sammen med andre sundhedsprofessionelle for at sikre, at en helhedsorienteret tilgang

til behandling af søvnløshed tages i betragtning.

- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

Stress i hjernen, hukommelses problemer, fordøjelses problemer, stress, kronisk træt, udbrændt. Osteopatisk behandling.

STRESSUDLØST ANGST ELLER DEPRESSION

Selvom osteopati ikke kan erstatte behandling for mental sundhed, kan det hjælpe med at tackle fysiske symptomer på angst og depression,  såsom muskelspændinger og smerter, og forbedre den overordnede velvære.

Stressudløst angst eller depression refererer til angst eller depression, der er forårsaget af eller forværret af kronisk stress tilstand i kroppen. Langvarig eksponering for stress kan overvælde kroppen og sindet og føre til en række negative mentale og følelsesmæssige symptomer, herunder angst og depression.

Angst kan opstå, når kroppen konstant er i en tilstand af alarm, og den føler sig truet eller usikker. Dette kan føre til symptomer som panikanfald, vedvarende bekymring og søvnløshed.

Depression kan opstå, når stresshormonerne kortisol og adrenalin er forhøjede i lang tid, hvilket kan føre til en kemisk ubalance i hjernen. Dette kan føre til symptomer som tristhed, apati, manglende energi og tab af interesse i aktiviteter.

Det er vigtigt at søge behandling for stress udløst angst eller depression, da det kan have alvorlige konsekvenser for ens livskvalitet og mentale sundhed. Behandlingsmuligheder kan omfatte terapi, medicin eller en kombination af begge dele.

KONCENTRATION OG STRESS
Stress kan føre til koncentrationsbesvær på flere måder. Når vi er stressede, frigiver vores krop stresshormoner som kortisol og adrenalin, som forbereder os på at handle hurtigt i en potentielt farlig situation. Dette fører til en øget hjertefrekvens, hurtigere vejrtrækning og øget blodgennemstrømning til musklerne, hvilket kan have en negativ indvirkning på vores kognitive funktioner, da hjernen nu vil fungere mere med primitive mønstre.

Stress kan også føre til angst og bekymring, som kan distrahere os og gøre det sværere at fokusere på en given opgave eller holde fokus i sociale sammenhænge.

Endvidere kan kronisk stress påvirke hjernen og reducere dens evne til at bearbejde information og lagre det i langtidshukommelsen. Dette kan gøre det sværere at huske og koncentrere sig generelt. Det er vigtigt at tackle stress for at forbedre koncentrationen. Dette kan omfatte teknikker som mindfulness, dyb vejrtrækning, motion, tilstrækkelig søvn og afslapningsteknikker.

KRONISK STRESS

Kronisk stress er en tilstand, hvor kroppen konstant oplever stress, og det sympatiske nervesystem, ”klar-til-kamp”, konstant er aktiveret uden den nødvendige genopretning fra det parasympatiske nervesystem, vores restitutions nervesystem.

Dette kan ofte skyldes vedvarende psykiske udfordringer f.eks på arbejdspladsen, i familien, grundet samfunds bekymringer, økonomi, kronisk sygdom eller andre livsstilsfaktorer.

Langvarig aktivering af det sympatiske nervesystem og frigivelse af stresshormoner kan påvirke kroppen negativt på mange måder, herunder øget risiko for hjertesygdomme, fordøjelsesproblemer, søvnproblemer, muskelsmerter, hovedpine og nedsat immunforsvar.


Du kan læse mere om hovedpine her:

Du kan læse mere om fordøjelsesproblemer her:


Det er vigtigt at identificere og håndtere kronisk stress for at forhindre langsigtede negative sundhedseffekter. Dette kan omfatte ændringer i livsstil som at få nok søvn altså prioritere at gå ordentlig tid i seng, begrænse skærmbrug, motionere regelmæssigt, spise en sund kost og praktisere afspændingsteknikker som meditation eller yoga.

Behandling af underliggende årsager til stress, såsom terapi eller livsstilsændringer, kan også hjælpe med at reducere stressniveauer og dæmpe aktiviteten af vores stresshormoner.

STRESSHORMON / KORTISOL – HVAD SKER DER VED STRESS?

Når vi bliver stressede, danner vi stresshormoner. De bliver dannet uanset om vi er udsat for psykisk eller fysisk stress. Kroppen kender ikke forskel på om stressen er psykisk eller fysisk betinget, overordnet er mekanismerne de samme.

Der findes flere stresshormoner i kroppen, men de tre mest kendte er adrenalin, noradrenalin og kortisol.

Adrenalin og noradrenalin frigives fra binyrerne i øjeblikket af en stressreaktion og virker som en alarmreaktion, der øger hjertefrekvensen, blodtrykket og åndedrætsfrekvensen for at forberede kroppen på en kamp eller flugt reaktion. Dette øger også mængden af glukose i blodet, hvilket giver energi til musklerne til at reagere på den truende situation.

 

Kortisol frigives også fra binyrerne i respons til stress, men dens virkninger er mere langvarige. Kortisol øger mængden af glukose i blodet og hjælper med at regulere kroppens energiniveauer og stofskifte. Kortisol kan også have antiinflammatoriske virkninger og spiller en vigtig rolle i reguleringen af immunsystemet.

Kortisols opgave er at sikre vores overlevelse. Kortisol bringer os i et overlevelsesstadie og væk fra vores almene opbygningsstadie. Kort sagt kan man sige at kortisol er en del af vores kamp/flugt respons. Dette hæmmer imidlertid vores restitutions og afslapnings response.

Når vores kortisol stiger, reducerer vi blodforsyningen til mave/tarm-systemet, så det kører på lav kapacitet, og øger blodforsyningen ud til musklerne så vi er klar til kamp. Hvis vi over længere tid er i dette stadie gør mave/tarm-systemet i dvale og funktionen falder. Dette vil ofte lede til fordøjelsesproblemer, som fx forstoppelse, diarre, oppusthed og mavesmerter, som videre ofte leder til problemer i muskel- og skelet -systemet.

Når vi har øget kortisol, overfører vi vores ressourser fra opbygning til overlevelse kan det videre føre en øgning af blodvolume Blodsukker og insulin.

Langvarig frigivelse af disse stresshormoner på grund af kronisk stress kan have negative virkninger på kroppen. Derfor er det vigtigt at lære at håndtere stress og søge behandling, hvis man oplever langvarig stress.

BEHANDLING AF STRESS

Som osteopater vil vi finde og kortlægge de forskellige stressorer igennem klienthistorie og grundig undersøgelse. Som osteopater afhjælper vi primært symptomer ved stress. Vi vil behandle en stresset person ved at fokusere på at genoprette balancen i kroppens systemer, forbedre blodcirkulationen og lindre spædninger og ubehag i kroppen.

En osteopat har rigtig mange muligheder for at hjælpe en stresset person af med deres symptomer. VI kan og bruger i høj grad manipulationsteknikker til at justere og afbalancere kroppens systemer, herunder muskuloskeletale, kredsløb- og lymfesystemet. Dette kan hjælpe med at lindre spændinger og reducere stressniveauet.

Muskel frigørelse med MET teknikker kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og øge blodgennemstrømningen. En osteopat kan bruge MET (blid mobilisering) til at lindre stressrelaterede spændinger i  f.eks nakke, ryg og skuldre.

Vi kan anbefale specifikke øvelser og stræk, der kan hjælpe med at lindre spændinger og stivhed i kroppen, som kan føre til stress, da vi også har baggrund som fysioterapeuter.

Åndedrætsøvelser kan hjælpe med at berolige nervesystemet og reducere stressniveauet.

Vi kan hjælpe dig til at trække vejret optimalt og dybt for at lindre stress, se vores vejrtrækningsøvelser og læs mere om åndedrættet her:

En del af at komme i balance, er at  livstils tilpasninger. Dette kan omfatte at dyrke regelmæssig motion, spise en sund kost, få tilstrækkelig søvn og reducere alkohol- og koffeinindtag.

Det er vigtigt at huske, at behandlingen vil variere fra person til person, afhængigt af deres individuelle symptomer og årsager til stress. Vi tager os tid til at forstå dit behov og skræddersy en behandlingsplan, der passer til deres individuelle behov.

VEJRTRÆKNINGSØVELSER

Hvis du oplever problemer med stress kan du prøvet at bringe balance i din krop ved fokusere på kost, motion, alkohol, og nedbringe din primære stressfaktor som f.eks kan skyldes, job, økonomi, forhold mv
Du kan prøve vores vejrtrækningsøvelser for at sænke dit kamp og flugt nervesystem og aktivere dit genopbygnings -og restitutionsnervesystem.

HVAD SIGER VORES KLIENTER OM OS

Det siger vores kunder
Susanne Falk Lorentzen

Nemt at få tider, god behandling og jeg kan varmt anbefale Dzenis som ikke kun sørgede for at mine smerter forsvandt, men også forklarede årsag og de behandlinger han udførte. Tak for et fint forløb. Mvh Susanne

(Translated by Google)
Easy to get appointments, good treatment and I can highly recommend Dzenis, who not only made sure that my pain disappeared, but also explained the cause and the treatments he carried out. Thank you for a nice course. Etc. Susanne

Se mere
1 år siden
Cecilie T (CT)

Fantastisk behandling!

(Translated by Google)
Fantastic treatment!

Se mere
1 år siden
Anne-Sofie Kristoffersen

Havde en rigtig god og meget behagelig oplevelse hos Cph osteopati. Blev mødt med empati, ro og en meget professionel behandler. Tak for det. Kan varmt anbefale dette sted.

(Translated by Google)
Had a really good and very pleasant experience at Cph osteopathy. Was met with empathy, calmness and a very professional therapist. Thank you. Can highly recommend this place.

Se mere
2 år siden
Nanna Moos

Min inderligste anbefaling går hertil - Matti. Matti har givet mig min hverdag tilbage efter et forløb i trygge hænder i en rolig atmosfære. Det er rart at blive mødt i øjenhøjde med en faglighed og medmenneskelighed SÅ fin. Jeg er kommet i stærk bedring med et resultat af et markant fald i sygedage efter, at Matti har behandlet mine mavesmerter. Det her sted var mit sidste forsøg på bedring. Jeg valgte Matti ud fra hans gode anmeldelser og hans beskrivelse af sig selv på hjemmesiden- som jeg kun kan være enig i. Matti fandt en sammenhæng, hvor jeg havde ubalance, som tidligere behandlere i sundhedssystemet ikke kunne. Jeg ved, hvor jeg kan finde Matti, såfremt problemer igen mod forventning og håb skulle opstå. Alt i alt, en god oplevelse. 🙏🏼 :)

(Translated by Google)
My heartiest recommendation goes here - Matti. Matti has given me back my everyday life after a course in safe hands in a calm atmosphere. It is nice to be met at eye level with such fine professionalism and humanity. I have made a strong recovery with a significant reduction in sick days as a result after Matti treated my abdominal pain. This place was my last attempt at recovery. I chose Matti based on his good reviews and his description of himself on the website - which I can only agree with. Matti found a context where I had an imbalance that previous practitioners in the health system could not. I know where I can find Matti, should problems arise again against expectation and hope. Overall a good experience. 🙏🏼 :)

Se mere
2 år siden
Katrine Borres Jensen

Jeg har været rigtig glad for at komme hos CPH osteopati.
Matti er fagligt super dygtig og også en enormt behagelig person. Han har en rigtig god fornemmelse for mit forhold til min krop og tilpasser behandlingen derefter.
Mit problem viste sig i sidste ende at kræve en operation, så det blev ikke som sådan ”løst” hos Matti, men han har været en kæmpe hjælp i processen med at nå frem til den løsning og i beslutningen om, hvorvidt jeg skulle takke ja til operation – igen med en rigtig fin fornemmelse for mit personlige udgangspunkt og mine behov. Jeg har virkelig følt mig set og forstået.
Jeg er ikke i tvivl om, at det er Matti jeg går til, næste gang jeg har behov for hjælp.

(Translated by Google)
I have been very happy to come to CPH osteopathy.
Matti is professionally super skilled and also an enormously pleasant person. He has a really good feel for my relationship with my body and adapts the treatment accordingly.
My problem turned out to require surgery in the end, so it wasn't "solved" as such with Matti, but he has been a huge help in the process of reaching that solution and in deciding whether I should accept for surgery - again with a really good feeling for my personal starting point and my needs. I really felt seen and understood.
I have no doubt that Matti is the one I go to the next time I need help.

Se mere
2 år siden
Dino Knudsen

Matti er en superb behandler, han diagnosticerede hurtigt det problem som jeg døjede med (som bl.a. flere læger havde overset i årevis), behandlede og instruerede mig i hvorledes jeg gennem en egen indsats kunne forebygge problemet. Det har hjulpet mig gevaldigt. Siden har han også været flink til at svare på spørgsmål og give gode råd, selvom jeg ikke længere går til behandling hos ham. Jeg kan derfor stærkt anbefale Matti, han er en fagligt indsigtsfuld, yderst kompetent og samvittighedsfuld behandler.

(Translated by Google)
Matti is a superb therapist, he quickly diagnosed the problem I was suffering from (which, among other things, several doctors had overlooked for years), treated and instructed me in how I could prevent the problem through my own efforts. It has helped me tremendously. Since then, he has also been good at answering questions and giving good advice, even though I no longer go to him for treatment. I can therefore strongly recommend Matti, he is a professionally insightful, highly competent and conscientious therapist.

Se mere
4 år siden
Det siger vores kunder
Steen Holm Lauridsen

Super god oplevelse ! Hurtig afklaring af behandlingsforløb - de givne øvelser og behandlinger gav det ønskede resultat efter det oplyste antal konsultationer. Kan varmt anbefale CPH Ostepati !!

(Translated by Google)
Super good experience! Quick clarification of the course of treatment - the given exercises and treatments gave the desired result after the stated number of consultations. Can highly recommend CPH Ostepati!!

Se mere
3 år siden
Julie Mai Marup

Vil gerne anbefale Mette fra CPH Osteopati til behandling af spædbørn med smerter. Vi kom til Mette med vores lille pige på knap 3 uger da hun skreg i alle hendes vågne timer. Mette fandt hurtigt frem til kernen af problemet og allerede efter et par behandlinger havde vores lille pige det markant bedre. Efter 3 behandlinger har vi nu en pige i rigtig god trivsel. Vi vil med garanti vende tilbage til Mette hvis behovet opstår!

(Translated by Google)
Would like to recommend Mette from CPH Osteopathy for the treatment of infants with pain. We came to Mette with our little girl of almost 3 weeks when she screamed in all her waking hours. Mette quickly found the core of the problem and after just a few treatments, our little girl felt significantly better. After 3 treatments, we now have a girl in very good health. We will definitely return to Mette if the need arises!

Se mere
3 år siden
Hans Ekman-Henningsen

Jeg har gået hos Rene og er utrolig glad for hans professionelle og dygtige tilgang til mine udfordringer. Der er ingen tvivl om, at Rene ved hvad han taler om! Kan varmt anbefales

(Translated by Google)
I have gone to Rene and am incredibly happy with his professional and skillful approach to my challenges. There is no doubt that Rene knows what he is talking about! Can be highly recommended

Se mere
3 år siden
Denise D. Pedersen

Jeg har gået en god periode hos Mette. Hun er dybt professionel under behandling, og man kan til en hver tid stille spørgsmål. Hun har givet mig enormt mange gode øvelser, jeg kan hive frem og bruge, hvornår jeg end må have brug for dem.
Jeg vil til enhver tid vælge Mette.

(Translated by Google)
I have been with Mette for a good period of time. She is deeply professional during treatment, and you can ask her questions at any time. She has given me a huge number of good exercises that I can pull out and use whenever I may need them.
I will always choose Mette.

Se mere
3 år siden
Finn Nedergaard

3 behandlinger af Rene i CPH Osteopati fjernede mine skuldersmerter.

Jeg gik til CPH Osteopati for at få behandlet smerter i min venstre arm og skulder. Smerterne, der gjorde at jeg sov dårligt og at jeg bl.a. ikke kunne cykle uden at få ret stærke smerter, havde ved behandlingens start i varierende grad været tilstede i 3 måneder. De skyldtes sikkert eftervirkninger fra en frossen skulder, jeg havde haft 2 1/2 år tidligere.
Rene undersøgte min overkrop og behandlede mig ved første besøg. Allerede efter første behandling fik jeg det bedre, og efter anden behandling, en uge efter, var smerterne reduceret til ukendelighed. Efter 3. og sidste besøg var smerterne helt væk, og her - 2 uger efter - er de stadig helt væk.
Jeg er naturligvis glad for resultatet, og - efter at have gået til traditionel fysioterapi i nogle år - kan jeg ikke lade være med at dele min oplevelse af, at osteopati simpelthen kan noget mere. Der blev trykket og behandlet flere og andre steder end jeg forventede, f.eks. i mavemuskulaturen. Dette må skyldes osteopatens forståelse af sammenhængen og metodens helhedsbetragtninger.
Rene får hermed min bedste anbefaling ift. behandlingen, men også for sin klare og positive måde at kommunikere på.
Finn Nedergaard

(Translated by Google)
3 treatments by Rene at CPH Osteopathy removed my shoulder pain.

I went to CPH Osteopathy to have pain in my left arm and shoulder treated. The pain that caused me to sleep badly and that I, among other things, could not ride a bicycle without experiencing quite severe pain, had been present for 3 months to varying degrees at the start of the treatment. They were probably the after effects of a frozen shoulder I had 2 1/2 years earlier.
Rene examined my upper body and treated me on the first visit. Already after the first treatment I felt better, and after the second treatment, a week later, the pain was reduced beyond recognition. After the 3rd and last visit the pain was completely gone, and here - 2 weeks later - they are still completely gone.
I am naturally happy with the result and - after going to traditional physiotherapy for a few years - I cannot help but share my experience that osteopathy can simply do something more. It was printed and processed more and in other places than I expected, e.g. in the abdominal muscles. This must be due to the osteopath's understanding of the context and the overall considerations of the method.
Rene thus gets my best recommendation regarding the treatment, but also for his clear and positive way of communicating.
Finn Nedergaard

Se mere
4 år siden
Kristina Kristiansen

Efter flere måneder med spændinger, smerter i nakken og hovedpine, har Kims massage gjort underværker. Efter første massage faldt mine skuldre ned, den daglige hovedpine forsvandt, jeg har nu langt flere gode dage end dårlige dage. Kim meget kompetent og behagelig, under massagen bliver der trykket til når det er nødvendigt, aldrig for hårdt eller for blødt.
Matti har også hjulpet med flere problemer, som andre behandlere ikke har kunnet hjælpe med. Der er altid hurtig diagnosticering, god og realistisk vejledning.
Kan varmt anbefale både Matti og Kim :)

(Translated by Google)
After months of tension, neck pain and headaches, Kim's massage has worked wonders. After the first massage my shoulders sagged, the daily headaches disappeared, I now have far more good days than bad days. Kim very competent and pleasant, during the massage the pressure is applied when necessary, never too hard or too soft.
Matti has also helped with several problems that other therapists have not been able to help with. There is always a quick diagnosis, good and realistic guidance.
Can highly recommend both Matti and Kim :)

Se mere
4 år siden

ADRESSER

KØBENHAVNSTRANDLODSVEJ 12, 2300 KØBENHAVN S

BIRKERØD - HOVEDGADEN 2-4 1 sal, 3460 BIRKERØD

BALLERUP - BORUPVANG 3C, 2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

HELSINGØR  BIRKEDALSVEJ 35A, 1. sal, 3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

KØGE - FALKEVEJ 22, 4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER

unsplash