CPH Osteopati Amager

CPH OSTEOPATI AMAGER

Amagers første (est 2016) og største osteopatiske klinik placeret på amagerbro i hjertet af i København på Amager.

 

Søger du en kompetent osteopat eller fysioterapeut i København, så står vi til rådighed hos CPH Osteopati. Alle vores osteopater har to statsautoriserede sundshedsfaglige uddannelser bag sig, både som Osteopat og Fysioterapeut.


På klinikken tilbyder vi osteopati og fysioterapi. Ønsker du at se hvem du kan møde på vores afdeling på Amager så klik her.

Find os i København på Amager

Klinikken har en central placering  på  tæt på bus og kun 400m fra Lergravsparken metro.

Der er gratis og nem parkering på gaden i 3 timer, husk p-skive - Der er altid ledige pladser.

CPH Osteopati AMAGER har uden tvivl den bedste og nemmeste lokation at komme til, hvad end du kommer i bil eller via det offentlige.


Vores adresse.:

Eliasgade 10, th

2300 København S

Betingelser og praktik


Medbring til behandlingen,

Til behandlingen bedes du medbringe et håndklæde eller et lagen som skal ligge på briksen under behandlingen. ​


Afbud

Skal ske seneste 24 timer før. Det kan gøres online eller via telefon 93 888 303. Ved forsent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.


Betaling

Der afregnes uden undtagelse hver gang, efter endt behandling, til Osteopaten. Hos CPH Osteopati på Amager i København har du mulighed for, at betale med mobilepay eller kontant.


Ingen henvisning nødvendig

Du behøver ikke en henvisning for at blive behandlet hos CPH Osteopati | Amager Osteopati. Vi er ikke en del af den offentlige sygesikring, og der vil derfor ikke være tilskud herfra.


Forsikring dækker osteopati.

Hvis du medlem af sygeforsikring danmark, vil der være tilskud til osteopati. Ønskes automatisk refundering, skal du blot give os besked ved første konsultation.


Rigtig mange private sundhedsforsikringer dækker helt eller delvis honoraret til osteopati - kontakt dit forsikringsselskab inden behandlingsstart for, at høre om du er dækket.

Du skal være opmærksom på, at mange forsikringsselskaber  kun dækker behandling hos en fysioterapeut der har overenskomst med den offentlige sygeforsikring, dette har vi ikke. Følgende forsikringssekaber dækker osteopati.  Danica Pension, IF Skadeforsikring, Alm. Brand Sundhedsforsikring, Nordic Netcare, Lærestandens Brandforsikring, PFA, Runa Forsikring, Bauta Forsikring, Dansk Sundhedssikring, CODAN, Tryg, Topdanmark​, Bupa


Du afregner selv med dit forsikringsselskab - PFA undtaget -og du er selv ansvarlig for, at sørge for at dit forsikringsselskab dækker dine behandlinger hos os.

Læs mere her.

Vores priser

Priserne er varrierende fra  behandler til behandler.

Det der afgør prisen, er behandlerens erfaring, uddannelse evt efteruddannelse mv. Du kan læse om priserne her.

Her under kan du læse mere om vores behandlere hos CPH Osteopati AMAGER

Hvem er vi?

Vi har et stærkt team af behandlere. Vi har et tæt samarbejde og bruger ofte hinandens specialer og kompetencer. Vores færdigudannde osteopater har mere end 8 års uddannelse bag sig og mere end 10 års klinisk erfaring

Her kan du læse mere om hvem du kan møde på vores klinik i København.

MATTI

Ejer af CPH Osteopati med mere end 12 års klinikskerfaring. God til alle typer af smerter i kroppen. Fokus på smerter og smertevidenskab samt på at give dig hjælp til selvhjælp.

Aut. OSTEOPAT D.O M.R.O DK

Aut. FYSIOTERAPEUT
EJER CPH OSTEOPAT

Ejer af CPH Osteopati med mere end 12 års klinisk erfaring. God til alle typer af smerter i kroppen. Fokus på smerter og smertevidenskab samt på at give dig hjælp til selvhjælp.


DANIEL

Ejer af CPH Osteopati med mere end 12 års klinikskerfaring. God til alle typer af smerter i kroppen. Fokus på smerter og smertevidenskab samt på at give dig hjælp til selvhjælp.

OSTEOPAT D.O M.R.O DK

Aut. FYSIOTERAPEUT

Daniel kan hjælpe alle aldersgrupper, diagnoser og livsstile, og uanset om du har en akut eller kronisk lidelse.
Hans særlige ekspertiser ligger især inden for problematikker vedrørende babyer, bækken, ryg, nakke, hofte, menstruationssmerter, post-graviditetskomplikationer, mavetarm, stress samt hjernerystelser.


SARA

Ejer af CPH Osteopati med mere end 12 års klinikskerfaring. God til alle typer af smerter i kroppen. Fokus på smerter og smertevidenskab samt på at give dig hjælp til selvhjælp.

OSTEOPAT D.O M.R.O DK stud.

Aut. FYSIOTERAPEUT

Sara kan hjælpe alle aldersgrupper, diagnoser og livsstile, og uanset om du har en akut eller kronisk lidelse.
Hun er specilt dygtig til kvinde problematiskker som menstruationssmerter, post-graviditetskomplikationer , men også mavetarm, stress samt hjernerystelser piskesmæld ol.

ager ikke mod forsikringer til osteopati, kun til fysioterapi, der er tilskud fra danmark

RENE

Nicolas Commaret. Med en doktor grad i Osteopati fra Frankrig findes ikke et højere uddannelsesniveau inden for faget.   Dygtig til langvarrige problemer i kroppen. Speciale i tarm og immun system og god til de helt små.

Aut. OSTEOPAT D.O M.R.O DK

Aut. FYSIOTERAPEUT
LEDER HOS CPH OSTEOPATI

En af de dygtigste og mest erfarne osteopater hos CPH Osteopati. Rene kan behandle alle og har lang erfaring. Han er specielt god til babyer og problemer med mave-tarm og immun systemet.


DZENIS

Dzenis Zukovic - Hvis du har smerter i nakke, ryg, skuldre, bækken, hofte mv, så book tid hos Dzenis. Har altid arbejdet på klinik og er klinisk knivskarp og dybdegående og metodisk i tilgangen til kroppen

OSTEOPAT Stud. M.R.O. DK

Aut. FYSIOTERAPEUT

Speciale i babyer. Hvis du har smerter i nakke, ryg, skuldre, bækken, hofte mv, så book tid hos Dzenis. Har altid arbejdet på klinik og er klinisk knivskarp og dybdegående og metodisk i tilgangen til kroppen.
Tager ikke mod forsikringer til osteopati, der er tilskud fra danmark

KONTAKT CPH OSTEOPATI AMAGER

 
 
 
 
 

HVAD SIGER VORES KLIENTER

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

ELIASGADE 10 th

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER