Babytjek

Skrevet af Matti Kelmann, Fysioterapeut & Osteopat

VI HJÆLPER DIN BABY - BABY TJEK

DERFOR SKAL DIN BABY KOMME FORBI TIL ET BABYTJEK 

  • Vi er specialuddannende i behandling af babyer og har mange års erfaring.
  • Vi udfører en dybdegående samtale med forældrene og undersøger babyen grundigt i en afslappet og rolig atmosfære.
  • Osteopati til babyer/spædbørn er blid og effektiv undersøgelse og behandling, der kan få jeres baby/spædbarn til at føle sig tryg.
  • Vi supplerer behandlingen med råd om søvn, kosttilskud, lejring, gør-det-selv behandling og øvelser.
  • Vi sørger for at sætte jer grundigt ind hvad vi undersøger og hvad vi evt finder.

GRUNDIGT BABYTJEK - Amager, Birkerød, Ballerup, Køge, Helsingør

Osteopatisk babybehandling og undersøgelse er vores speciale hos CPH Osteopati. Vi ser både de helt små (babyer og spædbørn) og lidt større børn på klinikken. Er I det mindste i tvivl om at jeres lille nyfødte baby har det godt, eller vil i blot have tjekket jeres baby igennem så står vi til rådighed. Som noget nyt tilbyder vi rabat på et baby tjek forløb hvor du sparer op til 20%. Skal jeres baby have en tryg start på tilværelsen og et meget grundigt helhedsorienteret behandlingsforløb , så vælg vores baby pakker. Se priser her:

Hvem skal du vælge til dit baby tjek? Vi anbefaler vores dygtige behandler med speciale inden for baby behandling.
Rene, Theis, Daniel, Dzenis, Sara, Martin, Jesper og Mark


babytjek København. Osteopatisk bebybehandling. Beby behandling på Amager, Ballerup og Køge. Specialister i behandling af spædbørn og baby

BABY OSTEOPATI – Tjek af baby og spædbarn 0 – 1 år

Fødslen kan nogle gange være en hård oplevelse – både for mor og baby.

Uanset hvordan man ser på det, vil din baby blive udsat for store påvirkninger under fødslen –  også selvom fødslen er foregået nemt og gnidningsløst. Derfor er det gavnligt for barnet at få et babytjek og en behandling hos CPH Osteopati og vi har specialiseret os i at undersøge og behandle din baby og spædbarn.


TJEK AF BABY UDEN SYMPTOMER

Vi oplever at rigtig mange forældre ønsker at være på den sikre side og derfor gerne vil have et babytjek hos vores dygtige osteopater - også selvom babyen ikke har symptomer. Ved et generelt babytjek vil vi undersøge din baby fra top til tå, hvor vi vil kigge på om der er tendens til fladt/skævt kranie, om der er spændinger i ryg, nakke, bækken mv., om fordøjelsessystemet fungerer som det skal o.l. 

Vi hjælper altid gerne med et babytjek, for at give jeres lille nye vidunder den bedste start på livet og give jer forældre ro i maven. I langt de fleste tilfælde finder vi problematikker som måske ikke nu giver problemer, men som på sigt muligvis kan udvilke sig. Derfor for var valgt at tilbyde sikkerhedsskabende og forebyggende baby pakker hvor I kan spare op til 20% på behandlingsprisen. Se priser her:

I alle tilfælde kan vi hjælpe med råd og vejledning og grundige svar på de spørgsmål i evt. måtte have vedr. trivsel, søvn, bevægelse, udvikling mv.


TJEK AF BABY MED SYMPTOMER

Oplever du, at din baby græder meget, har søvnbesvær, har hyppige ørebetændelser, døjer med kolik, har torticollis og kranie asymmetri, allergi, har udfordringer med amning eller fordøjelsen, et skævt bevægemønster, har fladt baghoved, har favoritside i nakken? - Så kan osteopati hjælpe. 

I kan også opleve problemer så som at jeres baby ikke vil ligge på maven, er motorisk udfordret, ikke griber ud efter legetøj eller lign,  græder ved berøring af hovedet, skulder og nakke og også her er osteopati den rette behandlingsform.

I disse tilfælde vil babytjekket tage udgangspunkt i de udfordringer I oplever som de største for jeres baby, således at der tages fat med det samme, dér hvor der er behov for det. 

ANTAL BEHANDLINGER

Uanset om jeres baby eller spædbarn kommer med eller uden symptomer, er en enkelt konsultation ofte ikke nok.

I langt de fleste tilfælde ser vi at der er behov for behandling af en eller flere problematikker, for at forebygge fremtidige gener for jeres barn. Ofte er der også behov for at give øvelser og vejledning samt opfølgning på disse.

Det typiske baby forløb strækker sig derfor over 3 gange, men nogle mere komplicerede problematikker tager længere tid at behandle og kan derfor strække sig over 4-6 behandlinger.


- BOOK TID ONLINE KLIK HER

- KONTAKT CPH OSTEOPATI 93888303

- AFDELINGER: AMAGER | BIRKERØD | BALLERUP | HELSINGØR | KØGE

undersøgelse af baby og spædbørn. Vi har specialie i baby behandling. Osteopati til baby. Amager, Ballerup og Køge

VI ANBEFALER ET OSTEOPATISK BABY TJEK

I forbindelse med graviditeten og fødslen kan der opstå en ubalance i barnets krop på grund af flere faktorer: 

Din baby kan have haft en uregelmæssig position i livmoderen. Hvis barnet eksempelvis har ligget med hovedet opad i den sidste del af graviditeten, er det sandsynligt, at morens ribben har trykket på kraniet og medført en skævhed i kraniets knogler eller skabt et fladt baghoved. Læs mere om assymetrisk kranie her.


Har barnet vendt forkert under fødslen og hvis det eksempelvis er født med numsen først eller som stjernekikker kan der være en ubalance i kraniet, bækkenet og i resten af babyens krop. Det kan også være sket pga. af en hurtig og kort fødsel, men også en lang fødsel hvor baby har siddet fast længe i bækkenet. I alle tilfælde kan vi undersøge og behandle dysfunktioner dette evt måtte have medført.


Andre tilfælde hvor babytjek er relevante kan være hvis fødslen blev sat i gang eller hvis der har der været vandafgang inden veerne begyndte, men også hvis der har været akut kejsersnit, blevet lagt epidural blokade samt andet smertestillende under fødslen eller hvis jeres barn blev taget med sugekop.

Alle disse faktorer kan være med til at skabe en ubalance i den lille krop i form af spændinger og skævheder og derfor anbefaler vi et babytjek og behandling hos en af vores specialiserede osteopater.


HVORDAN FOREGÅR ET BABYTJEK

Vi undersøger din baby grundigt!

– Vi tjekker første og fremmest bevægeligheden i nakken og kraniet. Herefter tjekker vi resten af ryggen, bækkenet og hofterne. Vi vurderer også altid stramheden af babys tungebånd, sutteevne og kæbebevægelse. Vi har desuden altid fokus på din babys tarmsystem og undersøger systemet for spændinger eller ureglmæssigheder. Undersøgelsen og behandlingen af din baby er meget blid. Vi benytter os ofte af kraniel osteopati og meget blid mobilisering af leddene og afspænding af bindevæv.


KONTAKT OS ELLER BLIV RINGET OP

Rene, Theis, Daniel, Dzenis, Sara, Martin, Jesper og Mark har alle lang erfaring med behandling af babyer og er vores primære baby behandlere. De udfører alle babytjeks.
Hos os er jeres baby i de tryggeste hænder og vores kliniske erfaring er meget lang, da vi også har baggrund som fysioterapeuter.

Kontakt os direkte idag hvis I har spørgsmål til behandling af jeres baby på mail kontakt@cphosteopati.com - du kan også booke tid til behandling af din baby online ved at klikke her. 

babybehandling, spædbørn, reflux, kolik, forstoppelse, baby, osteopati københavn Ballerup, Køge

HVAD SIGER VORES KLIENTER

Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.48.55
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.20.53
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 16.25.05
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.30.20
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.10.46
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.16.56
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.25.33
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.14.57
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 17.58.11
Skærmbillede 2020-07-29 kl. 18.03.42

ADRESSER

CPH OSTEOPATI AMAGER 

STRANDLODSVEJ 12

2300 KØBENHAVN S

CPH OSTEOPATI BIRKERØD

HOVEDGADEN 4 2 sal

3460 BIRKERØD

CPH OSTEOPATI BALLERUP

BORUPVANG 3C

2750 BALLERUP

(WTC Healthcare Center)

CPH OSTEOPATI HELSINGØR

BIRKEDALSVEJ 37

3000 HELSINGØR,

Helsingør Sundhedshus, klinik 8

CPH OSTEOPATI  KØGE

FALKEVEJ 22

4600 KØGE

KONTAKT

Spørgsmål eller booking?

Telefon: 93 888 303

Kontakt os på mail

kontakt@cphosteopati.com

Book tid online 

KLIK HER


FØLG OS HER