Persondatapolitik

Persondatapolitik & Vilkår for behandling.

Velkommen som patient hos os, CPH OSTEOPATI - AMAGERBRO & INDUSTRIPARKEN

I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig.


Hvilke oplysninger behandler vi?

I forbindelse med din behandling på klinikken noterer vi oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som vi efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).

Udover de helbredsoplysninger vi selv noterer om dig, kan vi modtage helbredsoplysninger om dig fra andre sundhedspersoner, f.eks. din læge, efter reglerne i sundhedslovens kapitel 9.

Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.

Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Vi kan registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].

Vi kan anvende dine kontaktoplysninger til brug for udsendelse af nyhedsbreve eller andre markedsføringsmæssige tiltag. I så fald indhenter vi først dit samtykke. Denne anvendelse sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1].


Videregivelse af oplysninger

Efter sundhedsloven har vi tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold, hvis det er nødvendigt, kan vi udveksle dine helbredsoplysninger internt blandt vort personale.

Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke. I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.

De oplysninger vi har registreret til brug for afregningsformål, udveksles med betalingsformidlere i det omfang, det er nødvendigt for at gennemføre betalingerne. Hvis din behandling helt eller delvist betales af andre end dig selv, f.eks. af din region eller af et forsikringsselskab, vil vi også videregive oplysninger om behandlingen til den, der skal betale.


Hvor længe opbevares oplysningerne? 

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.

Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

Dine rettigheder vedrørende oplysningerne
Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, vi har registeret om dig, ved at kontakte os. Efter autorisationslovens § 24 må vi ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er fejl i journalen, kan du bede om, at der laves en tilføjelse.

For oplysninger, der ikke er omfattet af patientjournalen, har du har ret til at få rettet eller slettet ukorrekte oplysninger. Du har også ret til at bede os om at ophøre med at behandle sådanne oplysninger om dig.


Klage
Klager over vores behandling af dine personoplysninger kan indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan finde nærmere oplysninger om Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen føres af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du kan findes styrelsens kontaktoplysninger på www.stps.dk.

CPH Osteopati består at to professionelle osteopatiklinikker.

Vi ligger både i hjertet af København på Amagerbro og Industriparken i Ballerup.

Søger du en kompetent osteopat eller fysioterapeut i København eller Storkøbenhavn, så står vi til rådighed hos CPH Osteopati.


Alle vores osteopater er:

✓ Færdiguddannede osteopater

✓ Færdiguddanede Fysioterapeuter

✓ Har mange års klinisk erfaring.


Vi kan derfor tilbyde vores klienter et meget højt fagligt niveau.

Netop fordi vores behandlere har to sundhedsvidenskabelige uddannelser der begge er autoriserede og blåstemplede af det danske sundhedssystem. Desuden har alle vores behandlere mange års praktisk erfaring fra klinik.


Vore klinkker ligger centralt placeret.

På Amagerbro i København ligger vi tæt på metro (lergravsparken) og flere centrale buslinjer.

I Industriparken i Ballerup er vores klinik kun få hundrede meter fra s-togsstation Malmparken samt flere buslinjer. 

Vores klinikker har ydermere handicapvenlige forhold med elevator og gratis parkering - husk at registrere din bil i receptionen.


Brug din sundhedsforsikring og få dækket behandlingen helt eller delvist.

Du kan bruge din sundhedsforsikring hos os. Mange forsikringsselskaber samt sygeforsikringen 'danmark' yde tilskud til osteopati.

Osteopati er bl.a dækket af Codan, PFA, Danica, IF, Lærestanden, Bauta, Tryg, Dansk Sundhedssikring, IHI. Kontakt dit forsikring inden din behandling begynder, for at høre om du er dækket, husk du er selv ansvarlig for at få refunderet pengene fra dit forsikringsselskab.

BESTIL TID TIL OSTEOPATI

KONTAKT

 
 
 
 
 
 

Hvad siger vores kunder om os?

4
2
9
14
1
6
15
11
7
12
13
8
10
5

CPH OSTEOPATI - AMAGERBRO KIRKEGÅRDSVEJ 25A,

2300 KØBENHAVN S

kontakt@cphosteopati.com

CPH OSTEOPATI - INDUSTRIPARKEN

INDUSTRIPARKEN 44A, 1.sal lok. 1.10

2750 BALLERUP - (SUNPARK)

kontakt@cphosteopati.com