Mette

METTE GLIESE

OSTEOPAT MSC stud. & FYSIOTERAPEUT


Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis du lider af smerter i muskler og led, som fx nakkesmerter eller rygsmerter, og andre lidelser som hovedpine, bækkensmerter, inkontinens, menstruationssmerter eller andre kvinderelaterede problemer, så vil jeg være den rette osteopat for dig. Jeg har stor viden og interesse inden for netop de problemer, og nysgerrig på årssagssammenhængen til disse.


Hvordan arbejder jeg

Gennem grundig undersøgelse søger jeg at finde frem til årsagen til dine smerter eller gener, og med manuelle teknikker og aktive fysioterapeutiske øvelser, vil vi i tæt samspil, arbejde mod at gøre dig smertefri. Jeg arbejder struktureret og målrettet på at forbedre din situation. Jeg arbejder med dig og du vil blive inddraget i dine problematikker.

 

Hvad er mine specialer

Hvis du har smerter i muskel -og skeletsystemet vil jeg være den optimale behandler for dig. Inden for det område har jeg oparbejdet stor erfaring lige som jeg har meget fokus på behandling af kvinder og de kvinderelaterede problemer som fx. menstruationssmerter, bækkensmerter, underlivsgener, inkontinens, bækkenløsning, graviditetes gener mv.


Om mig

Jeg er færdiguddannet fysioterapeut fra UCSJ Næstved i 2012 og i 2015 påbegyndte jeg master uddannelsen i osteopati på The International Academy of Osteopathy. Jeg har lang klinisk erfaring og har arbejdet på flere osteopatiske klinikker gennem min uddannelse. Jeg har derfor en solid erfaring med, at arbejde med mennesker. Det at arbejde med mennesker driver mig som behandler, lige som det driver mig at forbedre og dygtiggøre mig gennem ekstra kurser og workshops inden for mit fag.


KONTAKT METTE DIREKTE

 
 
 
 
 

Hvad siger vores kunder om os?

15
18
11
16
8
31
19
4
10
17
2
25
22
9
13
7
28
27
1
6
30
23
24
26
29
14
12
20
21
3
5

CPH OSTEOPATI - KØBENHAVN S

ELIASGADE 10 th

2300 KØBENHAVN S

Mail: kontakt@cphosteopati.com

CPH OSTEOPATI - BALLERUP

INDUSTRIPARKEN 44A, 1.sal lok. 1.10

2750 BALLERUP - (SUNPARK)

Mail: kontakt@cphosteopati.com